Halsnæs Kommune

Testcenter lukker i Frederiksværk

Del

Hurtigtestcentret i Rådhussalen i Frederiksværk lukker ned, men du har stadig mulighed for at blive testet både i Halsnæs og i de omkringliggende kommuner.

Sidste mulighed for at få en hurtigtest er fredag den 8. oktober inden kl. 16, hvor dørene lukker. Lukningen at testcentret sker som led i den nationale genåbningsplan, hvor alle hurtigteststeder nu bliver udfaset.

Har du brug for at blive testet for Covid-19, kan du dog fortsat få foretaget en pcr-test i blandt andet Hundested og Hillerød.

Fra oktober vil du i testcentret i Hillerød desuden have mulighed for at få lavet en hurtigtest i tilfælde, hvor du har akut behov for at få hurtig svar på din test.

Du kan læse mere om dine testmuligheder på vores hjemmeside eller via linket her. 

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum