Fredensborg Kommune

Testambassadører skal stemme dørklokker i Kokkedal

Del

Styrelsen for Patientsikkerhed sender nu ti ansatte og en indsatsleder til Kokkedal, der er hårdt ramt af Coronasmitte, for at få flere borgere til at lade sig teste

Allerede i denne weekend bliver ”testambassadører” fra Styrelsen for Patientsikkerhed tydelige profiler i Egedalsvænge i Kokkedal. Iklædt synlige veste går de fra dør til dør med det klare mål at få endnu flere borgere til at lade sig teste og dermed banke coronasmitten ned.

”Vi er glade for, at Styrelsen for Patientsikkerhed understøtter den store indsats, som kommunen, boligselskaberne, de boligsociale indsatser, foreninger og en masse gode frivillige kræfter allerede yder. Smittetrykket er især højt i Egedalsvænge og det er derfor også her, at styrelsen i første omgang koncentrerer indsatsen”, siger borgmester Thomas Lykke Pedersen, og fortsætter:

”Vi skal banke smitten ned meget hurtigt, og jeg vil derfor de kommende dage afsøge alle muligheder for, at vi kan udvide både testmuligheder og smitteopsporingen, for dette er en situation, som vi på ingen måde vil acceptere udvikler sig yderligere i Fredensborg Kommune”.

Styrelsen for Patientsikkerheds medarbejdere stemmer dørklokker i Kokkedal lørdag den 6. marts i tidsrummet kl. 16 til 20 og søndag den 7. marts mellem kl. 10 og 16.

I Kokkedal er testcenteret i Egedalshallen – Holmegårdsvej 3 - åben alle ugens dage kl. 8-20. Ingen tidsbestilling – bare mød op.

På www.fredensborg.dk/corona er der bl.a. yderligere information om, hvor det er muligt at lade sig teste – både kviktekst og PCR-test.

Kontakter

Borgmester Thomas Lykke Pedersen (A) tlf. 25 29 19 42

Information om Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980 Kokkedal

72 56 50 00http://www.fredensborg.dk

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum