Alexandra Instituttet

Tech-meetup i Nyborg samler landets førende forskere i digitale teknologier

Del

Efter lang tids nedlukning er der endelig mulighed for at mødes fysisk. DIREC bringer landets førende forskere i digitale teknologier sammen til et seminar den 13.-14. september på Hotel Nyborg Strand. Mød Serge Belongie fra det nye AI-pioneercenter, Stephen Alstrup (DIKU), Jan Bardram (DTU), Esben Østergaard fra Universal Robots samt mange flere.

Digitale teknologier er den stærkeste driver for vækst i samfundet og erhvervslivet. Det er blevet bekræftet under corona-krisen, hvor digitale teknologier har været med til at holde samfundet kørende. Det er derfor afgørende at Danmark fortsat har adgang til den nyeste viden og specialister inden for digitale teknologier. Og igen i år kunne dansk erhvervsliv i forbindelse med studieoptag udtrykke bekymring, om der er nok kompetencer til rådighed, så vi kan klare os i den internationale konkurrence.

De to dage byder på oplæg som digitale teknologier inden for bl.a. AI/machine learning, computer vision, big data, dataetik/privacy, IoT, cybersecurity og verifikation af software. Diskussionerne vil berøre diversitet, innovation, og hvordan vi får adgang til flere højt kvalificerede it-specialister og viden på området.

Se programmet her https://direc.dk/direc-seminar-2021/ og tilmeld dig senest den 13. august.

Fakta om DIREC

DIREC er et unikt samarbejde på tværs af otte universiteter i Danmark, og konsortiet bag DIREC består af de datalogiske institutter på Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet, Roskilde Universitet, Copenhagen Business School, IT-Universitetet, Syddansk Universitet, Aarhus Universitet og Aalborg Universitet, som alle har forskergrupper, der kan måle sig med de bedste internationalt. Desuden deltager Alexandra Instituttet A/S, som er ét af Danmarks Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter (GTS), der har som mission at omsætte ny it-forskning og teknologi til værdi i form af nye innovative produkter og services hos danske virksomheder og den offentlige sektor.

Billeder

Information om Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet
Alexandra Instituttet
Åbogade 34 · Njalsgade 76, 3. sal
8200 Aarhus N · 2300 København S

+45 70 27 70 12https://alexandra.dk

100 eksperter under ét tag 

Alexandra Instituttet hjælper offentlige og private virksomheder med at anvende den nyeste it-forskning og -teknologi. Vores udgangspunkt er samfundsmæssige problemstillinger og behov for at omsætte den nyeste forskning til innovative løsninger. 

Hos os finder du stærke kompetencer inden for blandt andet computer graphics, kunstig intelligens, internet of things, big data, cybersikkerhed, interaktionsdesign og smarte produkter

Vi arbejder i et tværfagligt miljø og er et hold af højtkvalificerede specialister, der hurtigt kan forstå din organisations og dine brugeres problemstillinger.

 
 

Følg pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Alexandra Instituttet

Kunstig intelligens kan forudse fremtidens uforudsigelige vejr10.8.2021 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Vejret i Danmark vil blive varmere, vådere og vildere i fremtiden, som Miljøstyrelsen har formuleret det. Vi ser ind i en tid, hvor vi vil få mere regn og flere ekstreme vejrhændelser. Det er vi nødt til at forberede os på – heldigvis er DHI allerede i gang i samarbejde med Alexandra Instituttet. Tre konkrete løsninger er allerede ved at blive udviklet til at afhjælpe problemer med vores vekslende vejrforhold.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum