Ishøj Kommune

Teaterforestilling om kvinder i tre generationer

Del

Tag din mor, datter og veninde under armen til en aften med, for og om kvinder i Kulturium Musikteater i Ishøj den 30. januar kl. 19.30

Forestillingen ’Ikke uden min mor’ fortæller om kvindelivet i ord og musik på tværs af generationer og kulturer, så vi og vores liv bliver synlige for hinanden. I forestillingen fortælles og lægges ører til hinandens kvindehistorier – det er historier om kvinder, der tilpasser sig, og historier om kvinder, der gør oprør, om vores muligheder, begrænsninger, håb og drømme – før, nu og i fremtiden.

Vi står alle på skuldrene af vores mødres historier, erfaringer og kampe, ligesom de står på deres, og som vores døtre står på vores. Det gælder alle kvinder til alle tider og i alle kulturer. Ingen kvinde eksisterer uden sin mor.

Billetter sælges på Ticketmaster.dk og i musikteatrets billetsalg. Prisen er 40 kr. for børn og unge, 125 kr. for andre og 90 kr. for medlemmer med sølvkort.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum