Ishøj Kommune

Teaterforestilling kombineres med jazzkoncert i Ishøj

Del

Du kan opleve Driving Miles i Kulturium Musikteater i Ishøj den 15. marts 2020. Først spiller Parkteatret en forrygende forestilling kl. 11 og efterfølgende fortsætter de dygtige jazzmusikere til søndagsjazz kl. 13.30

Driving Miles.
Driving Miles.

Henning Mankell, Miles Davis, en skrothandler, en chauffør med en gammel Volvo, fire jazzmusikere og én skuespiller. Umiddelbart en mærkelig konstruktion. Men der er en mening. Henning Mankell var den verdensberømte forfatter til Wallander-bøgerne, og han elskede Miles Davis’ musik.

Skrothandleren Steiner fortæller historien om chaufføren fra Molde i Norge – Svein Åge, der kører Miles rundt til koncerter i hele Europa. Og de fire jazzmusikere og skuespilleren folder det hele ud på scenen.

Søndagsjazz og frokost

Efter denne skøre og sjove teaterforestilling fortsætter dagen med endnu et arrangement i salen i musikteatret. Jazzmusikerne, som også spillede med i forestillingen, giver nu en god jazzkoncert på lige fod med øvrige jazzarrangementer om søndagen. Denne dag starter dog først kl. 13.30.

For dem, der deltager i begge dele, vil der være mulighed for at købe frokost.

Billetter til teater koster 125 kr. og købes i billetsalget hos Kulturium Musikteater eller på ticketmaster.dk. Der er rabat til medlemmer og til unge under 25 år.

Til jazzen er der adgang med entré på 25 kr. – medlemmer har gratis adgang.

Kontakter

Billeder

Driving Miles.
Driving Miles.
Download
Driving Miles.
Driving Miles.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum