Dantaxi 4x48 A/S

Taxiselskab udvider til Horsens og Randers: Dækker nu hele Østjylland med tryg taxikørsel

Del

Lokale vognmænd er gået sammen med Dantaxi, og har sat 25 nye taxi'er på gaden i Horsens og Randers. For at sikre tryghed for kunder og chauffører er taxierne udstyret med Covid-19-tiltag.

En af Østjyllands nye vognmænd Vincent Thurairajah.
En af Østjyllands nye vognmænd Vincent Thurairajah.

Dantaxi udvider kørslen til Horsens og Randers, og er dermed repræsenteret i hele Østjylland. Med udvidelsen bliver Dantaxi det selskab i Østjylland med det største antal af taxi'er. 

En af de nye vognmænd, Vincent Thurairajah, forklarer, at etableringen har været undervejs nogen tid, og projektet har været forsinket som følge af Coronakrisen. Men, at han glæder sig til at sætte sig bag rattet og betjene kunderne:

- Det er en god nyhed, at der nu kommer konkurrence. For kunderne betyder det kortere ventetid, siger Vincent Thurairajah.

For Dantaxi’s kommercielle direktør, Vibeke Wolfsberg, er Østjylland et af de mest interessante vækstområder, og hun ser frem til at servicere borgere og virksomheder i taxier, hvor tryghed er i højsædet: 

- Vi er meget optaget af, at det skal være trygt at køre med os. Vi har som det eneste taxiselskab fået installeret COVID-19-tiltag i alle vores biler i form af afskærmning mellem for- og bagsæde samt håndsprit. Kunderne kan dermed vælge taxien til i en tid, hvor der fortsat er utryghed i forhold til transportform og Coronavirus, påpeger direktøren.

Dantaxi startede officielt kørslen i de to byer torsdag den 13. august. Dog tyvstartede Dantaxi's app og var åben for bestillinger i de to 'nye' byer allerede fra mandag.
 

 Om Dantaxi

  • Alle selskabets taxier er monteret med afskærmning og fastgjorte spritdispensere.

  • På landsplan er cirka 1.900 taxier (heraf kører 150 på el) tilsluttet Dantaxi.

  • Dantaxi har administration i Aalborg og København.

  • Selskabet udfører taxikørsel i 63 af Danmarks 98 kommuner, og er Danmarks største taxiselskab.

Video: Mere tryghed på turen
Videokanal

Nøgleord

Kontakter

Billeder

En af Østjyllands nye vognmænd Vincent Thurairajah.
En af Østjyllands nye vognmænd Vincent Thurairajah.
Download
Lokale vognmænd er gået sammen med Dantaxi og sætter 25 nye taxi'er på gaden i Randers og Horsens.
Lokale vognmænd er gået sammen med Dantaxi og sætter 25 nye taxi'er på gaden i Randers og Horsens.
Download
Kommerciel direktør i Dantaxi Vibeke Wolfsberg
Kommerciel direktør i Dantaxi Vibeke Wolfsberg
Download

Links

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/
Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Markant stigning i antallet af taxi’er i Horsens13.8.2020 08:05:00 CESTPressemeddelelse

Efter mange år næsten uden konkurrence på taxiområdet, er der igen to taxiselskaber at vælge imellem for horsensianerne. Horsens nye taxiselskab er klar fra denne uge som en del af det landsdækkende taxiselskab Dantaxi. Ifølge vognmand, Nevzat Karatas, vil lanceringen betyde kortere ventetid på taxi'er, samt en bedre dækning af yderområderne i kommunen. De 15 nye taxier er udstyret med Covid-19-tiltag for at sikre tryghed for kunder og chauffører.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum