Dantaxi 4x48 A/S

Taxier melder klar til Roskilde Festival

Del

De lokale taxichauffører melder klar til en udsolgt Roskilde Festival. Selskabet Dantaxi har indgået partnerskab med Roskilde Festivalen, og vil hente assistance fra nabobyerne for at klare efterspørgslen ved spidsbelastninger. Selskabet har indsat personale på taxipladserne for at hjælpe gæsterne med tryg taxikørsel.

Vognmand Mustafa Aci og Salgschef Mike Petersen melder klar til årets Roskilde Festival.
Vognmand Mustafa Aci og Salgschef Mike Petersen melder klar til årets Roskilde Festival.

For Roskilde-vognmand, Per Westergaard, er det i år 45. gang han kører gæster til og fra festivalen. Selvom det er hårdt arbejde, er det for ham den bedste tid på året:

Under festivalen bliver der ikke tid til så meget andet end at sove og køre taxi. Der er travlhed på de fleste tider af døgnet. Trafiksituationen kan være vanskelig, men det er min erfaring, at kunderne plejer at udvise en god forståelse for situationen.

I Dantaxi glæder salgschef Mike Petersen sig over, at selskabet efter tre år uden en aftale, har indgået partnerskab med Roskilde Festivalen. Mike Petersen påpeger, at en stor del af kørslen udføres af lokale taxier, men at det landsdækkende selskab også vil hente assistance fra andre byer:

Dantaxi er det lokalt forankret selskab i Roskilde, ved at vi har 35 vogne med fast base i kommunen. Men kørselsmængden overstiger i perioder, hvad vi lokalt kan klare. Vi indhenter dels forstærkning fra nabobyerne og dels fra København. Vi har netop indregistreret vores nulemissions-taxi nr. 300, hvor en betydelig andel af disse, forventes at hjælpe til i Roskilde.

Lene-Maria Toksværd, divisionschef på Roskilde Festival for Handel & Gastronomi, fremhæver ligeledes det lokale aspekt, samt taxiselskabets hurtige omstilling til nulemissionskøretøjer, når partnerskabet skal skildres:

Vi er meget glade for at vi har lavet et flerårigt partnerskab med Dantaxi, som både er en lokal aktør, men også vil den grønne omstilling, lige som Roskilde Festival. Dantaxis ambition om at levere 100 % emissionsfrie biler til festivalen i 2025 går helt i spænd med vores omstilling til en mere miljø- og klimavenlig festival.

Per Westergaard har intet imod hjælpen fra kollegaerne udefra, som han anser som helt nødvendig for at minimere ventetiden for kunderne, men han har to bekymringer omkring årets festival:

Den ene bekymring omhandler de udfordringer for taxikørslen i Roskilde lørdag den 2. juli, hvor Tour de France kommer forbi. Først hen på eftermiddagen forventer vi, at taxidriften normaliseres. Dernæst vil jeg gerne, på det kraftigste, advare festivalens gæster mod at lade sig friste af pirattaxier. Det kan blive en dyr omgang og en meget utryg måde at lade sig transportere på. Det viser erfaringerne fra tidligere år, påpeger en af festivalens mest erfarne vognmænd.   

Festivalen starter lørdag den 25. juni og slutter lørdag den 2. juli. Dantaxi har eneret på kørslen fra festivalens to holdepladser. Holdepladserne er ved indgang Nord bag Orange Scene samt indgang Øst. Dantaxi har i de travle tidsrum eget personale på pladserne for at hjælpe gæsterne med tryg taxikørsel. Taxi til festivalen kan bestilles på Dantaxi’s landsdækkende app eller på tlf. 4x48.

Om Dantaxi: Med 300 el-taxier (nul-emission) er Dantaxi et af de førerende taxiselskaber indenfor grøn omstilling. Roskilde Taxa, stiftet i 1926, blev i 2016 en del af Dantaxi.

 

Kontakter

Billeder

Vognmand Mustafa Aci og Salgschef Mike Petersen melder klar til årets Roskilde Festival.
Vognmand Mustafa Aci og Salgschef Mike Petersen melder klar til årets Roskilde Festival.
Download

Information om Dantaxi 4x48 A/S

Dantaxi 4x48 A/S
Dantaxi 4x48 A/S
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

48 48 48 48https://dantaxi.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum