Turbine Forlaget A/S

Tag toget til Europas feriedestinationer

Del

Flere og flere tænker på miljøet, når rejsen skal planlægges. Flyskammen breder sig, og andre transportformer vinder frem. Nu udkommer bogen "Med tog gennem Europa," der gør den miljøvenlige togrejse mere overskuelig at planlægge.

Flere og flere rejser på skinner, både når det handler om en forlænget weekend i storbyen, en familieferie med sol og strand eller en rejse med arbejdet. Og grundene til det er mange: Klimaet, naturligvis, men også det roligere tempo og muligheden for at se og opdage rejsevejen og ikke kun rejsemålet.

I Med tog gennem Europa skildres syv spændende og smukke togstrækninger med tips til ruterne, tog og togskift, men også seværdigheder og restauranter, som man kommer frem til. Bogen giver masser af praktiske tips til, hvordan en togrejse planlægges, når der skal bookes togbilletter, pladsbilletter og sovevogn.

Hvilke apps er bedst og til hvad? Hvilke bookingsider findes på nettet? Hvordan pakker man bedst til togrejsen, hvad er smart at have med, og hvordan rejser man bedst og mest sikkert?

Anna W. Thorbjörnsson og Marko T. Wramén er rejsejournalister og forfattere. De har skrevet uttalige reportager fra hele verden og flere rejsebøger. At rejse med tog er ikke fremmed for dem, og nu deler de ud af deres tips og erfaringer, så andre kan få gode oplevelser med togferien.

I slutningen af oktober gæster de Tranquebar Rejseboghandel i København.

Fakta om bogen:

Med tog gennem Europa – 470 tips og syv ruter // Anna W. Thorbjörnsson og Marko T. Wramén // på dansk ved Dorthe Klyvø
TURBINE // ISBN: 9788740658460 // 176 sider // Vejl. pris 249,95 kr.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Turbine Forlaget A/S

Turbine Forlaget A/S
Turbine Forlaget A/S
Balticagade 10 B, 2. sal
8000 Aarhus C

86 12 79 16https://turbine.dk/

Forlaget Turbine blev grundlagt i 2004.

Vores profil er bred, og grundtanken er, at vi ikke lader os begrænse af hverken genre, stil eller format – vores fokus er kvaliteten i den enkelte udgivelse.

Følg pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Turbine Forlaget A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum