Ishøj Kommune

Tag med til Nordisk Spildag i Ishøj

Del

Lørdag den 14. november kl. 11-20 afholdes der Nordisk Spildag i Kulturium Musikteater i Ishøj med spildesign-workshop for børn, familiebingo og brætspilscafé

Tag familien med til en hyggelig dag i Kulturium Musikteater i Ishøj, hvor der skal spilles- og udvikles spil. Dagen byder på spildesign-workshop for børn, Unicorn Familiebingo med masser af hygge og præmier, og så vil der være mulighed for at prøve et udvalg af bibliotekets mange brætspil med venner og familie i musikteatrets café.

Alle arrangementer på dagen er gratis, men tilmelding er nødvendig til hhv. spildesign-workshop og familiebingo.

Nordisk Spildag afholdes normalt på Kulturium Bibliotek, men er i år rykket til musikteatret pga. renoveringsarbejde på biblioteket efter en vandskade i september.
Kulturium følger alle retningslinjer ifm. covid-19 og sørger for, at arrangementet bliver en tryg oplevelse.

Spildesign-workshop inkl. frokost

Kl. 11-15 er der spildesign-workshop for børn fra 9 år og op. I Spildesign kommer børnene til at teste en helt ny form for spil, hvor der skal bruges masser af fantasi og eventyr. Så hvis man kan lide brætspil eller spændende historie, hvor man selv er med til at opfinde noget af spillet, så kom og vær med.

Der vil være frokost til deltagerne, så børnene behøver ikke have madpakke med.
Der er plads til 7 deltagere på holdet og gratis billetter bookes via kulturium.dk.

Unicorn Familiebingo

Kl. 15-16 er der Unicorn Familiebingo med masser af præmier til de heldige og trøstepræmier til de uheldige. Gratis billetter bookes via kulturium.dk

Brætspilscafé

Kl. 13.30-20 er der brætspilscafé i musikteatrets café, hvor du kan prøve et udvalg af bibliotekets brætspil med familie og venner. Billetbestilling er ikke nødvendig, bare mød op.

En del af Nordic Game Week

Arrangementet er en del af Nordic Game Week. Bag Nordic Game Week står Center for Digital Pædagogik og Medierådet for Børn og Unge.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder, lilla@ishoj.dk

 

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum