Ishøj Kommune

Tag med til fortælleaftener for voksne

Del

Nyt koncept i Kulturium Musikteater i Ishøj byder voksne indenfor til tre hyggelige fortælleaftener med professionelle historiefortællere

Kulturium Musikteater i Ishøj byder velkommen til et helt nyt koncept, hvor tre professionelle historiefortællere vil underholde voksne til tre hyggelige aftenarrangementer. Billetter koster 50 kr. pr. arrangement.

Første arrangement hedder Favoritter og fiaskoer og finder sted den 8. november kl. 19.15. De tre historiefortællere er denne gang Aske Ebbesen, Pernille Stockfleth og André Andersen.

De tre fortællere vil dele ud af deres favoritfortællinger om livets succeser og det modsatte. Når alt går galt, og alt går op i en højere enhed. Når intet kan gå galt, men gør det alligevel.

De tre historiefortællere

Pernille Stockfleth er hvirvelvinden fra Falster, der med humor og medrivende energi har let ved at forføre sit publikum. Hun fortæller sine egne fortællinger, der handler om sit eget liv eller er inspireret af tanker, hevet ned fra kreativitetens himmel.

Aske Ebbesen kan skrue en fortælling sammen som ingen anden. Han kan få dig til at græde, bedst som du troede, det var en sjov fortælling, og han evner at få dig til at undres og nikke genkendende på samme tid. Det er fortællinger fra egen skuffe, men ikke nødvendigvis fra eget liv.

André Andersen er gennemgående vært til alle arrangementerne og er kendt for sine energiske fortællinger, der bruger humor som vigtigste håndvåben. Men fra latter er der ikke langt til det alvorlige, og du ved aldrig, om det er en filosofisk, underfundig eller rørende fortælling, der rammer dig, når han leverer sine hjemmebryggede fortællinger.

Køb din billet her:

Billetter koster 50 kr. og købes på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kuturium.dk.

Andre fortælleaftener

2. december kl. 19.15: Den gode, den onde og den virkelig grusomme juletid. Med Kasper Sørensen, Kari Brinch og André Andersen.

17. januar kl. 19.15: Kender du det? Med Steiner, Mia Møller, André Andersen

Kontakter

Anders Lassen, musik- og teaterbooker i Kulturium: andla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum