Halsnæs Kommune

Tag med på første og sidste Kaffe med Udsigt

Del

Kom med på edderkoppejagt eller bestig Grævlingehøj, når Kaffe med Udsigt igen løber af stablen med hele to ture på en og samme dag.

På grund af Covid-19 har Halsnæs Kommune i år ikke kunne afholde de planlagte Kaffe med Udsigt ture. Det prøver vi nu at råde lidt bod med ture til både Store Karlsminde og Grævlingehøj den 27. august. Turene er de eneste, der bliver afholdt i år.

På turen til Store Karlsminde går jagten ind på Danmarks eneste fugleedderkop, glubske øgler og blodrøde storkenæb langs det fredede stisystem ved Sølager. På toppen af Store Karlsminde kan du høre mere om naturplejen i området, hvad i alverden et soløje er og om verdensberømte køkkenmøddinger. 

Den anden tur går til Grævlingehøj, der med sine 55m byder på en af de flotteste udsigter i Halsnæs. Find din indre bjergbestiger frem og nyd de mange blomster, som er myldret frem. Hvis du er heldig, ser du Halsnæs Kommunes byvåbenblomst, der netop vokser her, som et af de eneste steder i Danmark.

Begge ture byder på strandbesøg og krævende terræn og sluttes vanen tro af med en kop kaffe. Der vil blive serveret kaffe, men du er selvfølgelig også selv velkommen til at tage din egen med.

Turene finder sted den 27. august, hvor begge ture bliver afholdt både kl. 15-17 og kl. 18:30-20:30.

Mødested: Kregme Station (tur til Grævlingehøj) og færgelejet ved Sølager (tur til Store Karlsminde)

Der er begrænsning på, hvor mange der må deltage på turene, derfor skal du huske at tilmelde dig via linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum