Halsnæs Kommune

Tag med på første Kaffe med Udsigt

Del

Bestig Grævlingehøj og nyd synet af områdets rige natur, når den første Kaffe med Udsigt tur løber af stablen den 24. juni.

Nu er det nemlig igen muligt at tage på de naturskønne og oplevelsesrige Kaffe med Udsigt ture i selskab med nogle af kommunens engagerede naturmedarbejdere, som kan gøre dig klogere på både naturen og dyrelivet i Halsnæs.

Den første tur går til Grævlingehøj, der med sine 55m byder på en af de flotteste udsigter over Halsnæs. Så find din indre bjergbestiger frem, nyd den rige natur og de mange blomster, som er myldret frem, blandt andet som følge af fredningen og naturplejen i området.

Hvis du er heldig, ser du Halsnæs Kommunes byvåbenblomst, der netop vokser her, som et af de eneste steder i Danmark og Europa. På turen kan du høre mere om kommunens byvåbenblomst, plejen af naturen på overdrevet og biodiversiteten ved Roskilde Fjord.

Turen byder desuden på strandbesøg og krævende terræn og sluttes vanen tro af med en kop kaffe.

Turen finder sted torsdag den 24. juni klokken 19-21, og starter fra Kregme Station, Frederikssundsvej 40 3300 Frederiksværk.

På grund af Covid-19 er der et begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig, og medbring gyldigt coronapas for deltagere over 14 år.

Du kan tilmelde dig via linket her.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum