Ishøj Kommune

Tag med på en kunstnerisk vandring i byens natur

Del

Tirsdag den 13. september kan du tage med på kulturvandring i Ishøj med forestillingen ’City Matters’. Bag arrangementet står Kulturium Musikteater. Forestilling foregår både kl. 14 og 17.30 og er en del af Vestegnens Kulturuge

Oplev dit Ishøj på en helt ny måde, når Kulturium inviterer til kulturvandring med forestillingen ’City Matters’ den 13. september som en del af Vestegnens Kulturuge.

I ’City Matters’ får du chancen for at komme i nærkontakt med byens stof. Asfalt, sten og beton. En undersøgelse af byens geologiske krop og koreografi over tid. En ekspedition i selskab med det andet-end-menneskelige. Et blik og et øre på, hvordan vi mennesker er viklet ind i en større organisme.

Turen starter i Ishøj Byhave, hvorefter du følger en guide som del af en gruppe, mens en symfoni af viden, opgaver og spørgsmål leder dig ind byens rum. Komponerede lydlandskaber og skulpturelle danse-tableauer relaterer til byens stof og åbner fladerne op.
Som afslutning byder Kulturium på et glas vin eller vand i musikteatrets café, hvor du også har mulighed for at se Jakob Carlsens fotoudstilling med fotografier af byens natur på Vestegnen.

Billetter og praktiske oplysninger

Billetter koster 50 kr. og købes på Kulturium Musikteaters hjemmeside via kulturium.dk. Arrangementet foregår både kl. 14 og 17.30. Forestillingen er for voksne og unge fra 16 år og har begrænsede pladser.

Kom i praktisk tøj og fodtøj, der passer til. Der er ingen garderobe, så hvis du har noget med dig på turen, er det godt at have en lille rygsæk eller lignende at have det i.

Mødestedet er Ishøj Byhave.

Kunstnerne bag City Matters

Tora Balslev er scene- og performancekunstner og danser. I værket animerer hun råstoffer gennem bevægelse og skaber en oplevelse af byggematerialerne som noget levende.

Maiken Bauer er lydkunstner og kemiker. Gennem feltoptagelser og oversættelser af molekylevibrationer udforsker hun i værket, hvordan vores sanser resonerer med og på omgivelserne og byens materialitet.

En del af Vestegnens Kulturuge

Arrangementet er en del af Vestegnens Kulturuge 2022, hvor årets tema er ’Nye horisonter’.

Kulturvandringen ’City Matters’ foregår udover Ishøj også i Vallensbæk, Hvidovre, Albertslund og Høje Taastrup. Læs mere og se det fulde program på vestegnenskulturuge.dk.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder i Kulturium: lilla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum