Ishøj Kommune

Tag i biografen i efterårsferien

Del

Efterårsferien byder på fire underholdende film for børn, unge og familier i Kulturium Biograf i Ishøj. Fra torsdag vises også en femte film. Der kan opnås god rabat ved køb af særlig feriebillet i Ishøj By Center

Gooseboy

Wikke & Rasmussen er tilbage med en ny komedie ”Gooseboy” om drengen Viggo, der bruger meget af sin tid i den digitale verden i spillet Gooseboy. Men da en rigtig levende gås styrter ned på hans altan og tilmed kan tale, må Viggo hjælpe den.

Den lille afskyelige snemand

Denne animationsfilm har dansk tale og handler om en magisk yeti, der bliver venner med den kinesiske pige Yi. Sammen tager de på en rejse til Himalayas bjerge for at genforene den afskyelige snemand med hans familie. Problemet er bare, at en manisk rigmand er på sporet af Yi og hendes nye kæmpestore ven. Filmen frarådes til børn under syv år.

Mugge & vejfesten

Satire-duoen Wulffmorgenthaler er på banen med deres første animation-spillefilm. Her følger vi drengen Mugge, hvis forældre skal skilles. Moderen er nemlig faldet for crossfit-træneren Pierre og efterlader derfor Mugge med hans lamslåede far. Mugge har nu kun én mission: Han vil bringe sin mor og far sammen igen - og det skal ske ved den årlige vejfest. Men så bliver festen aflyst!

Valhalla

I denne danske eventyrfilm ankommer tordenguden Thor og hans halvbror Loke til Midgård (menneskenes verden), hvor de tager vikingebørnene Røskva og Tjalfe med hjem som trælle.
Rejsen går til gudernes land, Asgård, hvor sammenholdet mellem aserne er i opløsning, og den enorme Fenrisulv truer deres mægtige hjem, Valhalla. Filmen er tilladt over 11 år.

Maleficent

Maleficent med Angelina Jolie er historien bag eventyret om Tornerose og fortæller om, hvordan heksen engang var en fe, som fik stjålet sine vinger. Som hævn har hun kastet en forbandelse på kongehusets lille prinsesse, Aurora. På hendes 16 års fødselsdag vil pigen falde i en dyb søvn, som kun ægte kærlighed kan bryde. Aurora fanges i et magtspil mellem sin far, menneskekongen, og skovens mørke dronning. Prinsessen kan nemlig meget vel blive den afgørende faktor i krigen mellem de to verdener. Måske er den velkendte skurkekarakter ikke så ond alligevel, og den gode kong Stefan er måske ikke er så uskyldig, som han ser ud... Filmen er tilladt over 11 år og spiller fra 17. oktober.

Efterårsferien starter den 14. oktober og slutter den 18. oktober. Du kan læse mere om alle film på ishojbio.dk. I forbindelse med centrets feriebilletter er der først-til-mølle princip ved alle forestillinger i biografen – kom i god tid, der kan opstå kø. Bestilling og køb via hjemmesiden er ikke muligt til forestillingerne i efterårsferien.

Kontakter

Kulturium Biograf: 43 54 55 11

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum