Ishøj Kommune

Tænkepauser på biblioteket

Del

Kulturium Bibliotek i Ishøj afholder et forløb i foråret, som tager udgangspunkt i bogserien ’Tænkepauser’, som er korte, letforståelige fagbøger

Nu kan du melde dig til Kulturium Biblioteks læseklub ’Tænkepauser’.
Nu kan du melde dig til Kulturium Biblioteks læseklub ’Tænkepauser’.

Vidste du, at myrer har husdyr, kemiske våben og avanceret landbrug? Hvis du synes, det lyder helt utroligt og gerne vil lære mere om myrer og andre spændende emner formidlet på en overskuelig måde, så skulle du overveje at tilmelde dig Kulturium Biblioteks læseklub ’Tænkepauser’. Læseklubben tager udgangspunkt i bogserien ’Tænkepauser’ fra Aarhus Universitetsforlag, som er små letlæselige fagbøger, hvor danske topforskere på kun 60 sider formidler deres viden om et fagligt emne på en letforståelig og underholdende måde.

Forløb på fire mandage og et teaterbesøg

Forløbet løber over fire mandage kl. 10-11.30, hvor læseklubben skal dykke ned i fire Tænkepause-bøger, som på forhånd er udvalgt af biblioteket, nemlig; Myrer (3. februar), Sorg (2. marts), Jesus (6. april) og Smag (11. maj). Mandag den 4. maj kl. 19 er der udflugt til Nørrebro Teater, hvor læseklubben skal se forestillingen Tænkepauser LIVE!, hvor Sebastian Dorset er vært for en underholdende aften med talkshow og teater med Tænkepausen ’Musik’ som omdrejningspunkt.

Tilmelding

Det koster 60 kr. at deltage i forløbet, som dækker teaterbillet til Tænkepauser LIVE! på Nørrebro Teater. Du får de fire Tænkepause-bøger udleveret, når du har fået besked om, at du har fået en plads. Bøgerne må du beholde. Tilmelding sker ved at skrive en mail til amunt@ishoj.dk. Vær opmærksom på, at der er begrænset deltagerantal.

Kontakter

Anne Munch Terkelsen, bibliotekar, amunt@ishoj.dk
Wenche Andreasen, bibliotekar, wca@ishoj.dk

Billeder

Nu kan du melde dig til Kulturium Biblioteks læseklub ’Tænkepauser’.
Nu kan du melde dig til Kulturium Biblioteks læseklub ’Tænkepauser’.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum