Esbjerg Kommune

Ta’ del i Esbjerg - Uddan dig, find bolig, bliv iværksætter

Del

Under denne overskrift sætter Esbjerg Kommune sammen med bl.a. Business Esbjerg, Education Esbjerg og kommunens uddannelsesinstitutioner i efteråret fokus på de gode muligheder i Esbjerg for uddannelse med studieboliggaranti og hjælp til at blive iværksætter. Gennem en række arrangementer kan unge blive inspireret til en fremtid i Esbjerg. En oversigt over arrangementerne kan ses på www.esbjerg.dk/tagdel.

I Esbjerg kan man læse mere end 60 forskellige videregående uddannelser, være sikker på at få en studiebolig, og få inspiration, god energi og støtte, hvis man har en iværksætter i maven. Under overskriften Ta’ del i Esbjerg skal en række forskellige arrangementer i efteråret være med til at informere om de mange muligheder og inspirere unge til en fremtid i Esbjerg.

Bag initiativet står Esbjerg Kommune sammen med blandt andet Business Esbjerg, Education Esbjerg og en række uddannelsesinstitutioner i kommunen.

En stærk og attraktiv uddannelsesby

- Esbjerg er en stærk og attraktiv uddannelsesby med spændende iværksættermiljøer. Det vil vi gerne have, at endnu flere får øjnene op for, ikke mindst de unge, så flere vælger en fremtid her i Esbjerg. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi nu sammen med en række lokale partnere i fællesskab kan sætte fokus på de mange muligheder, man finder her. Jeg håber, at rigtigt mange unge vil deltage i et eller flere af de gode arrangementer, siger borgmester i Esbjerg Kommune, Jesper Frost Rasmussen.

Initiativet tager afsæt i Esbjerg Kommunes Vision 2025, der handler om, hvordan vi gennem fælles indsatser gør vores kommune mere attraktiv, så flere ønsker at leve og arbejde her.

Fakta

Blandt arrangementerne er Professionsfestival på UC SYD Esbjerg, mulighed for studiepraktik på en videregående uddannelse, Karrieremesse, temamøde om innovations- og vækstpotentialer på Aalborg Universitet Esbjerg og åbent hus på Esbjergs iværksætterhus Riggen. Se alle arrangementer på: www.esbjerg.dk/tagdel

Kontakter

Jesper Frost Rasmussen, borgmester, Esbjerg Kommune tlf. 27 24 18 00

Links

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum