Dagrofa ApS

Supermarkedskæden SPAR kører danskerne hjem til jul uden beregning

Del
Supermarkedskæden SPAR sørger for et gratis lift hjem til mere end 800 danskere via 38 busruter, der stopper ved 105 lokale SPAR købmænd i hele Danmark. Det er sjette gang, at SPARs julebus skaber julestemning på vejene med missionen om at gøre en forskel for lokale borgere.

Hvert år valfarter danskerne tværs over landet for at holde juleaften med familien, og rejsepresset kan mærkes på den offentlige transport. SPAR tilbyder et hyggeligt alternativ, som får danskerne sikkert hjem: Over 40 julepyntede busser, som d. 23. december kører 38 ruter rundt i hele landet.

Det kan være omstændigt at tage det offentlige hjem til jul, hvis destinationen ligger uden for de store byer, hvor transportmulighederne er begrænsede. SPARs julebusser gennemfører alle stop, uanset om det er 2 eller 60 passagerer, der skal af.

- Vores årlige julelift handler om at tage ansvar som én af de lokale, og sammen med vores købmænd, gøre noget godt for borgerne. Det er et meget populært tiltag, særligt blandt studerende og familier med få midler. Selvom julebusserne år efter år er fyldt op på størstedelen af ruterne, er der også ruter til tyndtbefolkede byer, hvor kun én eller få passagerer skal af. Vores julebus handler netop om at være til stede lokalt, så selvfølgelig bliver alle, der har tilmeldt sig vores ruter kørt hjem, fortæller kædedirektør for SPAR, Min Købmand og Let-Køb, Esben Keller.

En stor succes siden begyndelsen

SPAR-kædens mantra er at være til stede for lokalsamfundene, og derfra opstod idéen om at give et lift hjem til jul uden beregning.

Siden SPAR satte gang i julehjulene for første gang i 2016, har det været en kæmpe succes, og de mest populære ruter fyldes op i løbet af få dage. Det er der ikke noget at sige til, for ikke alene får passagerne i SPARs julebusser et gratis lift hjem, de får også en tur fyldt med julestemning. Dagen inden afgang bliver busserne nemlig pyntet op til jul, både indvendigt og udvendigt. Ved afrejse får hver passager også en goodie-bag med julegodter udleveret til rejsen.

Bookingen lukkede pr. 5. december, og der er over 800 tilmeldte passagerer. Turen er gratis, og julebusserne kører igennem alle regioner. Pladserne fordeles altid efter først-til-mølle-princippet.

For mere info kontakt:

Senior presse- og kommunikationsrådgiver Jannie Ravn Madsen

Tlf. 72332154

E-mail: presse@dagrofa.dk

Fakta om SPARs julelift:

  • Booking af SPAR julebussen er nu lukket

  • Mere info om ruter, tider mm. kan findes på SPARs hjemmeside: SPAR giver et gratis lift den 23. december 2022

  • Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet, hvor man vælger sin rute og får en e-billet, der skal vises frem ved afgang

  • Alle busserne er pyntet op, dog ikke nødvendigvis på samme måde som på billedet

  • Mere end 800 danskere bliver kørt hjem med SPARs julebusser d. 23. december i år

  • SPAR julebussen gav for første gang et gratis lift hjem til danskerne i 2016

  • I 2020 blev turen aflyst pga. corona, så i år er det sjette gang SPAR kører danskerne hjem uden beregning

  • Over 40 busser fragter danskerne hjem til jul via 38 ruter

  • SPAR er en stor supermarkedskæde med mere end 130 butikker i hele Danmark. Butikkerne er drevet af lokale købmænd, der brænder for at styrke deres lokalområde

  • SPAR er en del af Dagrofa, som også har dagligvarekæderne MENY, Min Købmand og Let-Køb, samt Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Dagrofa ApS

Dagrofa ApS
Dagrofa ApS
Kærup Industrivej 12
4100 Ringsted

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Borgerstøttede butikker i høj kurs i landdistrikterne trods inflation: Dagrofa åbner mere end 10 nye borgerprojekter i 2023.30.3.2023 11:00:44 CEST | Pressemeddelelse

I dag, d.30. marts, får beboerne i den vestjyske by Borris en ny lokal købmandsbutik efter den tidligere brugs måtte lukke. Den nye butik hedder Min Købmand og hører til fødevarekoncernen Dagrofa. Koncernen har planer om at åbne mere end 10 nye borgerstøttede butikker i løbet af 2023 og lader sig ikke skræmme af, at inflation og høje energi- og producentpriser stadig udfordrer dagligvarebranchen.

Dagrofa Foodservice leverer overskud for første gang i en årrække27.3.2023 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Dagrofa Foodservice, en af landets største fødevaregrossister, kan for første gang i en årrække præsentere et positivt årsresultat på 38,9 mio. kroner, hvilket er en klar forbedring sammenlignet med 2021. Fremgangen skyldes bl.a. generelt øget aktivitet i foodservicebranchen, en optimering af virksomhedens logistik og tiltrækningen af nye kunder i tæt samarbejde med virksomhedens specialistenheder.

Dagrofa skaber fremgang i årets resultat trods svære markedsvilkår i detail: Foodservice- og logistikforretningerne trækker det samlede resultat op.22.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

Dagrofas årsresultat for 2022 lander på 74 mio. kr., hvilket er fødevarekoncernens bedste i 11 år og knap 30 procent bedre end sidste år. Det er i høj grad fødevarekoncernens foodservice- og logistikforretninger, som trækker det samlede årsresultat op, mens detail – i lighed med øvrige markedsdeltagere - har været udfordret af svære markedsvilkår og høje energipriser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum