Danske Spil A/S

Superliga: FC Midtjylland er guldfavoritter i næste sæson

Del

Danske Spil har allerede odds på næste Superliga sæson og de forventer et nyt tæt opgør om titlen.

Festen på vestegnen er knap slut, før opmærksomheden retter sig mod næste sæson. En historisk tæt afslutning afspejler sig i oddssætningen, hvor der ikke er en klar favorit.

- FC Midtjylland er svage favoritter til odds 2,5 foran FC København til odds 2,6 med Brøndby på 3. pladsen. Troen på Brøndby er dog noget højere end sidste år. Dengang gav Brøndby pengene 16 gange igen. Lige nu giver de odds 4,75 ” fortæller oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen.

AGF er favorit til at hægte sig på fronttrioen, mens AaB, Randers, OB, SønderjyskE og FC Nordsjælland formodes at udgøre midterfeltet.

Vejle og de to oprykkere fra Silkeborg og Viborg er favoritter til at rykke ned. Siden Superligaens start i 1991 er det danske mesterskab aldrig vundet af en oprykker, så det er ikke så underligt, at forventninger automatisk er lave til de nye hold. Tættest har OB været med sølvmedaljer i sæsonen 91/92.

Heldigvis er bolden rund og alt kan ske. Aktuelle odds på næste sæson kan findes her:

https://danskespil.dk/oddset/sports/competition/16377/fodbold/danmark/danmark-superligaen/matches

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum