Salling Group

Sundhedsstyrelsen og Salling Group i samarbejde om stor vaccinationsdag

Del
Lørdag d. 11 september kan borgere blive vaccineret i Bilka og føtex henover hele landet. Her vil personale fra regionerne stå klar med vaccinationer til de, der ønsker en vaccine, men endnu ikke har fået den. Det sker i samarbejde med Sundhedsstyrelsen for at udbrede vaccinationsprogrammet til endnu flere borgere.

Flere og flere danskere har allerede taget imod tilbuddet om vaccination mod Covid-19. Og nu bliver det lettere for de, der endnu ikke har lagt vejen forbi vaccinationscentret. Lørdag den 11. september åbner særlige pop-up vaccinationssteder ved 16 af landets 19 Bilka’er samt føtex i City Vest ved Aarhus. Her kan kunder, medarbejdere og øvrige borgere komme forbi og blive vaccineret uden forudgående tidsbestilling.

Godt 79 procent af målgruppem er færdigvaccineret, mens godt 86 procent som minimum har fået første stik. Med et mål om at få 90 procent af målgruppen færdigvaccineret inden 1. oktober, flytter Sundhedsstyrelsen i samarbejde med regionerne nu de traditionelle vaccinationscentre ud i landet og tættere på danskerne – bl.a. til flere af Salling Groups varehuse lørdag d. 11. september.

Sundhedsstyrelsen håber på, at især mange flere unge og borgere i udvalgte boligområder vil komme med i vaccinationsprogrammet.

- Vi er rigtig glade for den store opbakning fra detailhandlen til at hjælpe med i vaccinationsindsatsen, så de sidste, herunder særligt de unge, kan blive vaccineret. Mange af os har vores daglige gang i butikker. Samtidig er detailhandlen en branche med rigtig mange unge medarbejdere. Derfor er detailhandlen en vigtig brik i puslespillet med at sikre, at alle ved, at de har et tilbud om gratis vaccination og får en nem mulighed for at gøre brug af det, siger Søren Brostrøm, direktør i Sundhedsstyrelsen.

Som det har været tilfældet under hele Covid-19 bakker Salling Group også her op om myndighedernes indsats.

- Det er en vigtig del af vores virksomheds DNA at tage ansvar for det samfund, vi er en del af. At hjælpe myndighederne med at gøre vaccineprogrammet så tilgængeligt som muligt for borgerne ligger derfor i naturlig forlængelse af vores hidtidige håndtering af Covid-19. Vi håber, at myndighedernes vaccinationsindsats kan bidrage til at fastholde den normale hverdag, som vi alle langt om længe er vendt tilbage til, siger HR-direktør i Salling Group, Louise Gade.

Hvis man ønsker at blive vaccineret i enten Bilka eller føtex, kan man finde flere oplysninger i sit lokale varehus.

Det vil være muligt at blive vaccineret i følgende Bilka-varehuse:

Tilst ved Aarhus, Skalborg ved Aalborg, Hundige, Odense, Ishøj, Slagelse, Næstved, Holstebro, Esbjerg, Vejle, Kolding, Horsens, Viborg, Herning, Hillerød og Randers. Ligeledes vil det være muligt i føtex-City Vest i Aarhus.

 

Kontakter

Billeder

Information om Salling Group

Salling Group
Salling Group
Rosbjergvej 33
8220 Brabrand

87 78 50 00https://sallinggroup.com/

Med kæder som føtex, Bilka, Netto, Salling stormagasiner og BR arbejder vi i Salling Group for at gøre hverdagen bedre gennem gode indkøbsoplevelser, muligheder for job i hele landet og lettere vej til en ansvarlig livsstil. Cirka 62.000 dedikerede kolleger i Tyskland, Polen og Danmark servicerer hver uge 10 millioner kunder.

Fordi vi er 100% ejet af Salling Fondene år, går en del af vores overskud tilbage til samfundet. Siden 2012 har Salling Fondene doneret mere end 1,8 mia. kroner til uddannelse, kultur, sport, socialt arbejde og andre gode formål.

Følg pressemeddelelser fra Salling Group

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Salling Group

Højesteret afslutter Anne Black-sagen22.3.2023 13:40:00 CET | Pressemeddelelse

Højesteret har netop stadfæstet landsrettens dom om krænkelsesspørgsmålet. I forhold til erstatningskravet har Anne Black krævet et erstatningsbeløb på tre mio. kroner for krænkelse af rettighederne på tre produkter. Et erstatningsbeløb, som Højesteret nu har fastsat til 1. mio. kroner. Sagen har handlet om tre keramiske produkter produceret og leveret af virksomheden Ronald. En virksomhed, som Netto har opsagt samarbejdet med. - Vi betragter nu sagen som afsluttet, efter Højesteret har afsagt dom i sagen. Fra sagens start, der tog sin begyndelse i 2016, har vi søgt mod en løsning uden en retssag, hvor vi også tilbød at betale en kompensation, men det lod sig ikke gøre. Højesteret har nu sat det sidste punktum for parterne, siger Henrik Vinther Olesen, Kommunikationsdirektør i Salling Group.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum