BazoomBazoom

Sund udvikling i Danmark: Måltidskasser et kæmpe hit!

Del

Måltidskasser, hvor opskrifter og råvarer leveres direkte til døren, er populære hos alt lige fra børnefamilier til pensionister og er kommet for at blive.

familie madlavning. Måltidskasser er blevet populære. www.findmaaltidskasse.dk
familie madlavning. Måltidskasser er blevet populære. www.findmaaltidskasse.dk

Siden Aarstiderne åbnede deres første hjemmeside i 1999 har måltidskassens popularitet vokset. Danmark har i dag op mod 20 udbydere af lignende produkter, og der er blevet plads til en række mere specialiserede måltidskasser.

Supermarkederne omfavner mad på abonnement

For nylig købte Dansk Supermarked Group 80% af aktierne i virksomheden Skagen Food, som fra deres hovedsæde i Nordjylland har leveret måltidskasser med frisk fisk til hele Danmark siden 2001.

Udover Dansk Supermarked har Coop også meldt, at de senere i år vil lancere en måltidskasse til travle forbrugere med behov for nemme løsninger. Det er tidens tendens med abonnementsløsninger og derfor har Coop også planer om at sælge abonnementer indenfor områder såsom rengørings- og toiletartikler.

Øget konkurrence åbner op for spændende muligheder

- Udviklingen over de sidste år har været spændende. Aarstiderne begyndte at sælge måltidskasser med økologisk frugt og grønt i 1999, og i dag har vi et marked med en måltidskasse til ethvert behov, siger Mark Andersen, far til to og idémand bag måltidskasseuniverset www.FindMåltidskasse.dk.

Siden samler danskernes muligheder og synliggør de mange mindre udbydere af måltidskasser, som mange ikke lægger mærke til på grund af førende mærkers dominans i medierne.

- Hvis man udelukkende kigger på de førende leverandører, så risikerer man at gå glip af nogle spændende og unikke muligheder. Der findes kaloriefattige slankekasser, suppekasser, vegetarkasser, fiskekasser, glutenfri kasser og sågar kasser med dej, så du nemt kan lave friskbagt brød, forklarer Mark Andersen entusiastisk.

Langt de fleste udbydere har en aftale med en pakkeservice som eksempelvis GLS, der kan levere måltidskasser i alle brofaste dele af Danmark. Enkelte mindre udbydere leverer dog kun i deres nærområde, derfor har FindMåltidskasse udviklet en postnummer søgefunktion.


Måltidskasser rammer tidens ånd

Nogle leverandører fokuserer på færdiglavet mad, mens andre leverer råvarer og opskrifter, så du selv kan tilberede maden med din familie og bevare glæden ved madlavning. I så fald leveres ingredienserne afmålt til de enkelte retter, hvilket hos mange husstande har betydet mindre madspild.

Måltidskassernes popularitet skyldes at de passer ind i den moderne forbrugers værdier. Der er vægt på en sund og varieret kost, samtidig med at det skal være nemt og tidsbesparende. Dette er prioriteringer, som kan være svære at få plads til i en travl hverdag.

Nøgleord

Billeder

familie madlavning. Måltidskasser er blevet populære. www.findmaaltidskasse.dk
familie madlavning. Måltidskasser er blevet populære. www.findmaaltidskasse.dk
Download
Grønsager i kasse. www.findmaaltidskasse.dk
Grønsager i kasse. www.findmaaltidskasse.dk
Download

Links

Information om Bazoom

Bazoom
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://heymate.dk/

Følg pressemeddelelser fra Bazoom

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bazoom

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum