BazoomBazoom

Nyt samarbejde vil give danskerne billigere bilforsikringer

Del
Aarhus-firmaet TjekBil.dk går sammen med Samlino.dk om at skaffe danskerne billigere bilforsikringer

Aarhus-firmaet TjekBil.dk og Samlino.dk går sammen i et nyt partnerskab, der har som ambition at skaffe så mange danskere som muligt de bedste og billigste bilforsikringer.

TjekBil.dk, der har den tidligere Bilbasen-direktør Kenneth Andersen i spidsen, har specialiseret sig i at levere oplysninger til bilkøbere og har dagligt tæt på 6.000 brugere. Det nye samarbejde betyder, at disse brugere fremadrettet lynhurtigt kan få et overblik over markedets bedste tilbud på en bilforsikring på netop den bil, de kigger på.

- Med TjekBil.dk ønsker vi at skabe en tjeneste som gør det nemmere at se bilens historik og sikre større gennemskuelighed på markedet.  Samarbejdet med Samlino.dk er derfor perfekt i forhold til at give vores mange brugere mulighed for også at få gennemskuelig på forsikringsmarkedet og hjælp til at finde den billigste bilforsikring, siger Kenneth Andersen. 

Samlino.dk er Danmarks største sammenligningsportal for bilforsikringer. Her glæder adm. direktør, Kristian Pitzner-Jørgensen, sig ligeledes over det nye samarbejde, som bakker op om missionen om at skaffe øget gennemsigtighed og dermed skaffe de bedst mulige priser og vilkår til de danske forbrugere.

- Vi har en erklæret mission om at hjælpe så mange danskere som muligt med at få så gode og billige forsikringer som muligt. TjekBil.dk er i daglig kontakt med tusindvis af bil-interesserede, så på den måde giver det her samarbejde rigtig god mening, siger Kristian Pitzner-Jørgensen.

 

Nøgleord

Kontakter

Kenneth Andersen, adm. direktør TjekBil, på mobil 4084 9898


Kristian Pitzner-Jørgensen, adm. direktør Samlino.dk, på mobil 2498 8414

Links

Information om Bazoom

Bazoom
Klostergade 56C
8000 Aarhus

https://heymate.dk/

TjekBil.dk er en del af Heymate ApS, som også har andre bilrelaterede tjenester som Bilhandel.dk, Bilgalleri.dk og Tjekbilsyn.dk. TjekBil.dk har dagligt over 6.000 opslag på nummerplader og app’en er downloaded over 100.000 gange.

Samlino.dk er en del af CompareEuropeGroup, som sidste år fik tilført 150 mio. kroner af en række investorer, heriblandt bestyrelsesformand Mads Faurholt-Jørgensens Nova Founders, Lars Seier Christensen, Thorleif Krarup og Peter Thiel.