MoneyArcher.com

Succes i Tyskland giver mod på mere

Del

Med et års fokus på det tyske lånemarked, er dette nu blevet MoneyArcher's største marked.

MoneyArcher startede tilbage i 2013 med lån penge i Danmark, men de sidste par år, er det kommet mere og mere fokus på, ikke kun at hjælpe danskerne med at finde det rigtige lån. 

"Vi har specielt det sidste års tid haft stort fokus på det tyske marked, og det begynder i høj grad at kunne ses", udtaler Rolf Hansen fra MoneyArcher.

Dette betyder konkret at det tyske marked nu er blevet til deres største, hvorfra der hver måned kommer flere tusinde for at tjekke deres lånemuligheder ud. 

Den tyske succes har givet dem ekstra blod på tanden. "Vi har set hvad vi kan opnå med hårdt arbejde og fokus, og er sikre på vi også kan vokse betydeligt i mange andre lande" kommer det fra Rolf. 

I 2020 er planen udover at vokse endnu mere i Tyskland, da også at have fokus på endnu flere lande. Dette gælder flere andre europæiske lande såsom Spanien og Frankrig, men også det store amerikanske marked, er man så småt begyndt at undersøge mulighederne for rigtigt at komme ind på. 

Nøgleord

Information om MoneyArcher.com

MoneyArcher.com
MoneyArcher.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://moneyarcher.com/dk/

Moneyarcher.com giver danskerne en oversigt over de bedste lån. MoneyArcher.com gør det lidt nemmere at undgå at låne penge det dyreste sted.

Følg pressemeddelelser fra MoneyArcher.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MoneyArcher.com