MoneyArcher.com

Nu er det ekstra nemt at sammenligne lån via mobilen

Del
MoneyArcher.com har lanceret en app, der gør det nemmere at sammenligne kviklån og forbrugslån via en smartphone.

I Danmark er vi i et større og større omfang gået over til mobilen, når vi skal foretage research online. Vi undersøger vores muligheder, når vi sidder i sofaen, i toget, i bussen, er i sommerhuset eller når vi er på ferie i udlandet. 

Af denne grund, er det også vigtigt at danskerne har nemme muligheder for at lave deres research omkring lånemuligheder, når de er på farten, eller af anden grund har valgt mobiltelefonen til som deres researchværktøj. 

"Vi ser et højt omfang af reklamer for kviklån og andre hurtig lån i busser og toge. Vi vil med vores app gerne gøre det nemmere for danskerne på farten, at tjekke hvilke andre muligheder for lån der er", udtaler Rolf fra MoneyArcher.com, og forsætter, "I bussen bliver du kun præsenteret for en lånemulighed. Ved at have vores app installeret, bliver det muligt hurtigt at undersøge om andre långivere måske kan give et bedre tilbud". 

Det er muligt at finde MoneyArcher.com app'en på Google Play lige her. I de kommende uger vil det også være muligt at downloade en app på Apples App store. 

Til en start er det muligt at sammenligne lån via app'en i følgende lande: Danmark, SverigeTyskland og Spanien. I løbet af de kommende måneder vil flere andre lande blive tilføjet til den nye app. 

Nøgleord

Kontakter

rolf@moneyarcher.com

Information om MoneyArcher.com

MoneyArcher.com
MoneyArcher.com
Borupvang 2b
2750 Ballerup

https://moneyarcher.com/dk/

Moneyarcher.com giver danskerne en oversigt over de bedste lån. MoneyArcher.com gør det lidt nemmere at undgå at låne penge det dyreste sted.

Følg pressemeddelelser fra MoneyArcher.com

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra MoneyArcher.com