Bolighed

Studievenlige lejligheder: Det får du for under 1 mio.

Del

Kampen om små lejligheder i de store universitetsbyer går i gang hvert år op til studiestart. Her begynder tusindvis af unge på deres drømmestudie, og mange flytter for at komme tæt på skoler og byliv. Måske er det en løsning ligefrem at købe en ejerlejlighed? Se her, hvor langt du kommer for under 1 mio. kr.

Der er lige nu en del lejligheder til salg i hele Danmark til under 1 mio. kr. Men kun få af dem ligger i København, Aarhus, Aalborg eller Odense. Og det er typisk her, det kan være svært at finde en studiebolig, som er til at betale.

På Bolighed.dk kan du søge på boliger til salg i hele landet og tjekke dine samlede udgifter ved at sidde i boligen. Du kan selv vælge dine søgekriterier og fx sætte din max pris for lejligheder. Her er vores bud på de mest budgetvenlige lejligheder – se hele listen med ejerlejligheder til salg i Danmark til under 1 mio. kr. her:

https://bolighed.dk/salg/?kontantpris__lte=1000000&limit=40&offset=0&ordering=mtid&type__in=300&view=list

Hvis man sammenligner prisen for kollegieværelser og privatudlejede værelser, så kan ejerlejligheder nogle gange være et fornuftigt alternativ. Især hvis de ligger i den billige ende, og hvis de er velegnede som forældrekøb. Det lave renteniveau og reglerne for boligstøtte, gør det stadig muligt at lave en fornuftig investering, som hænger sammen for både den studerende og for forældrene. Det er dog altid vigtigt at huske på, at et forældrekøb først og fremmest bør være et spørgsmål om at hjælpe den studerende med at få et sted at bo under studierne. Priserne på lejligheder i de store byer er kommet højt op, og de kan falde i de kommende år.

Når det gælder forældrekøb, så råder Boligheds købermægler, Hans Møllnitz Olsen, altid familierne til at få en grundig snak om, hvilke forventninger de har til forældrekøbet. Er det en lejlighed, som barnet kan se sig selv bo i længe? Og ligger den godt i forhold til studiestedet? Hvis lejligheden ikke opfylder barnets behov, så er det måske bedre at hjælpe på andre måder end ved at købe en lejlighed.

Med vores søgeværktøj på Bolighed.dk, kan du selv gå på jagt efter boliger i alle prisklasser, men her er listerne med de billigste lejligheder i de største byer lige nu:

https://bolighed.dk/salg/?kontantpris__gte=0&kontantpris__lte=1000000&label=9000%20aalborg&limit=40&offset=0&ordering=mtid&postcode_name_search=9000%20aalborg&type__in=300&view=list

https://bolighed.dk/salg/?kontantpris__gte=0&kontantpris__lte=1000000&label=5000%20odense%20c&limit=40&offset=0&ordering=mtid&postcode_name_search=5000%20odense%20c&type__in=300&view=list

https://bolighed.dk/salg/?kontantpris__gte=0&kontantpris__lte=1000000&label=8000%20aarhus%20c&limit=40&offset=0&ordering=mtid&postcode_name_search=8000%20aarhus%20c&type__in=300&view=list

https://bolighed.dk/salg/?kontantpris__gte=0&kontantpris__lte=1000000&label=k%C3%B8benhavn&limit=40&municipality_name_search=k%C3%B8benhavn&offset=0&ordering=mtid&type__in=300&view=list

Kontakter

Trine Jakobsen
Presseansvarlig
Mobil: 53 88 80 81
tj@bolighed.dk

Hans Møllnitz Olsen
Købermægler
Mobil: 70 22 40 60
hol@bolighed.dk

Billeder

Links

Information om Bolighed

Bolighed.dk ejes af de fire banker Nykredit, Sydbank, Spar Nord og Arbejdernes Landsbank

På Bolighed.dk gør vi det nemmere for dig at finde dit næste hjem. Du får viden om boligen, som ikke er nævnt i salgsopstillingen. Du kan søge på alle boliger til salg – og dem du håber kommer til salg. I vores BoligCV får du overblik over risikoen for radon, skybrud, støj og indbrud i lige netop den bolig, du søger på.

Følg pressemeddelelser fra Bolighed

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bolighed