Blockbuster

Stream julens danske biograffilm direkte fra sofaen

Del

Størstedelen af de danske biografer holder lukket resten af december for at minimere spredningen af COVID-19. Derfor har filmselskaberne besluttet, at de to nyeste danske julefilm skal kunne streames hjemme fra sofaen. De biografaktuelle danske julefilm, ’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’, kan derfor nu streames hos Blockbuster.

Nu kan 'Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’ streames hjemme i sofaen. Foto: Martin Dam
Nu kan 'Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’ streames hjemme i sofaen. Foto: Martin Dam

Biografer mange steder i landet må desværre holde lukket resten af året. Det er dog fortsat muligt at samle hele familien til julehygge med de to nyeste danske julefilm. De to biografaktuelle film, ’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’, kan nemlig streames hos Blockbuster. Prisen for de biografaktuelle film svarer til ca. to biografbilletter.

Op til jul oplever Blockbuster altid en stor efterspørgsel efter julefilm og julekalendere. Også i år er der travlt hos Blockbuster, og det er især danske julekalendere som ’Jul på Vesterbro’, ’Tinkas Juleeventyr’ og ’Krummernes jul’, der hitter.

Se Blockbusters udvalg af julefilm og julekalendere

Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal
Den nye danske julefilm ’Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’, kan nu streames på Blockbuster. Filmen er efterfølgeren til ’Julemandens Datter’, hvor man igen følger julemandens datter, Lucia. Lucia er nu, som den første pige nogensinde, kommet ind på Den Internationale Julemandsskole. Midt i alle juleforberedelserne bliver Kong Vinters magiske krystal, der giver kræfter til alle julemænd, stjålet, og julen kommer i fare. Lucias bedste ven, Oscar, kommer under mistanke for tyveriet, og Lucia er den eneste, der tror på hans uskyld. Nu er det op til de to bedste venner at bevise Oscars uskyld, finde krystallen og sikre, at det alligevel bliver jul.

Læs mere og se traileren til Julemandens Datter 2 – Jagten på Kong Vinters krystal

Malous jul
Den nye danske julefilm ’Malous jul’ handler om den 14-årige Malou, som kommer i plejefamilie hos de juleglade plejeforældre Bibi og Leif. Plejeforældrene bor på den lille ø, Lunø, og Malou er langt fra glad for hverken øen eller juleriet. Hun møder den hidsige gårdnisse Niels, og sammen finder de på en snu plan, som skal få smidt Malou væk fra øen igen. Planen går ud på, at Malou skal lave så meget ballade som muligt, men da Malou for første gang oplever at hendes plejeforældre holder af hende, indser hun, at hun alligevel gerne vil blive på øen. Men de aftaler man laver med nisser er ikke sådan lige til at ændre.

Læs mere og se traileren til Malous jul.

Kontakter

Pressekontakt: Mai-Britt Noe, Tlf: 28936328. Mail: mbno@tdc.dk

Billeder

Nu kan 'Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’ streames hjemme i sofaen. Foto: Martin Dam
Nu kan 'Julemandens Datter 2: Jagten på Kong Vinters krystal’ og ’Malous jul’ streames hjemme i sofaen. Foto: Martin Dam
Download
Download

Information om Blockbuster

Blockbuster
BlockbusterOm Blockbuster
På Blockbuster kan du let og enkelt købe, leje og se film – helt uden abonnement. Det betyder, at du som kunde kun betaler for de film, du ser. Blockbuster har et kæmpe udvalg – over 11.000 film (heraf 1.200 danske) og byder på alt fra hæsblæsende action til underholdende komedier, rørende filmperler, hyggelige børne- og familiefilm samt masser af premierefilm – direkte fra biograferne til din stue. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om Blockbuster og se det store udvalg af film på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum