Blockbuster

Stream årets største danske filmoplevelser via Blockbuster

Del
Det danske filmår har budt på masser af fantastisk filmunderholdning til alle aldre. Hos Blockbuster kan man streame årets bedste danske film direkte fra sofaen hele sommeren. Nu er årets danske actionkomedie ’Retfærdighedens Ryttere’ også tilgængelig som lejefilm.
Retfærdighedens Ryttere
Retfærdighedens Ryttere

Det seneste år har været et helt særligt år for danske film. Trods nedlukningen af de danske biografer, har den danske filmscene været spækket med store filmoplevelser. Særligt vandt Anders Thomas Jensens komedie ’Retfærdighedens Ryttere’ indpas hos danskerne med en humoristisk fortælling om fællesskab, universets tilfældigheder og livets mening. Grundet nedlukningen af de danske biografer blev komediens tid i biograferne kortvarig. Har man lyst til at se eller gense den morsomme komedie, kan den nu lejes via Blockbuster.

På Blockbuster kan man desuden opleve Søren Kragh-Jacobsens melodramatiske komedie ’Lille sommerfugl’. Her møder man landmanden Ernst og hans kone Louise til parrets guldbryllup. Kærlighedsfejringen tager dog en pludselig drejning, da familiens dybe hemmeligheder finder vej ud i dagens lys. Derudover kan man opleve en af årets allerstørste filmoplevelser. Thomas Vinterbergs Oscarvindende film ’Druk’, der modtog stor ros blandt både anmeldere og biografgængere. Filmen viser en rørende fortælling om venskab, frihed, kærlighed og alkohol.

Retfærdighedens Ryttere
Den udstationerede militærmand Markus må tage hjem til sin teenagedatter Mathilde, da hans kone dør i en tragisk togulykke. Det ligner en tilfældighed, indtil matematiknørden Otto dukker op med sine to excentriske kollegaer Lennart og Emmenthaler. Otto var selv passager på det forulykkede tog og er overbevist om, nogen må stå bag. Som indicierne hober sig op, står det klart for Markus, at det måske var et nøje orkestreret attentat, som hans kone tilfældigt blev offer for. Anders Thomas Jensens komedie er en moderne fabel om fællesskab, universets tilfældigheder... og ja, selve livets mening.

Lille Sommerfugl
Den stædige landmand og svineavler Ernst og hans livsledsager Louise inviterer til guldbryllup i det lokale forsamlingshus med både dansktop-musik og svingom. Men familien bærer på flere hemmeligheder, og Ernst gemmer på den største... I løbet af en festlig, berusende, overraskende, gribende og vemodig aften pibler sandhederne frem. Kærligheden spirer og udfordres i flere generationer, og familien sættes på den ultimative prøve. Filmens rolleliste tæller store danske navne såsom Jesper Christensen, Karen-Lise Mynster, Sarah Grünewald, Peder Pedersen og Mia Lyhne

Druk
Druk handler om fire gymnasielærere, der beslutter sig for at teste en teori om, at mennesket er født med en halv promille for lidt. Teorien lyder, at alkohol i blodet åbner sindet for omverdenen og får kreativiteten til at stige. Resultatet er opsigtsvækkende. Både undervisningen og resultaterne løfter sig, og vennerne begynder for alvor at mærke livet igen. I takt med, at genstandene ryger indenbords, skrider eksperimentet fremad for nogen, og af sporet for andre. Det bliver tydeligt, at alkohol kan skabe store resultater, men også at den slags vovemod kan have konsekvenser.

Shorta
En ung mand fra ghettoen Svalegården ender i koma, mens han er i politiets varetægt, og ingen ved præcist hvad, der er sket. De to betjente, Jens og Mike, er på rutinepatrulje i området nogle dage senere, da de får meldingen om, at den unge mand er gået bort. Dødsfaldet vækker et utæmmeligt raseri hos de unge i Svalegården og fører til voldsomme optøjer og et krav om hævn. Pludseligt er Jens og Mike jaget vildt, og de to betjente må kæmpe for at slippe ud – men hvem kan de stole på?

Madklubben
Marie, Vanja og Berling har kendt hinanden lige siden skoletiden. De tre kvinder er i deres livs efterår og slås med hver deres. Efter en turbulent tid hjemme i Danmark beslutter de at tage på madkursus i Syditalien. Rejsen bliver dog ikke helt den tur, de havde regnet med, og de hede sydlandske aftener byder på både flirt, jalousi og sandheder, der pludselig skal på bordet. Midt i virvaret opdager de tre dog, at livet har langt mere at byde på og at det aldrig er for sent.

Far til fire og vikingerne
Den ellers så sammentømrede familie er i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders' særegne opførsel. Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser.

Erna i krig
Året er 1918. Første Verdenskrig hærger ude i Europa, mens Erna Jensen lever sit jævne, stilfærdige liv hjemme i Sønderjylland, hvor hun bor med sin enfoldige søn, Kalle. En dag banker den lokale landbetjent Meier på hendes dør for at hente Kalle til krigstjeneste for Det Tyske Kejserrige, som Sønderjylland er en del af. Men Erna har ikke til sinds at sende sin eneste søn til skyttegravskrigen. Hun må selv gribe til handling, hvis Kalle skal reddes fra den sikre død. Forklædt som menig soldat drager Erna afsted til fronten sammen med Kalle og et regiment af sønderjyske landsmænd. I mødet med soldaten Anton Seiersen vækkes nye ukendte sider til live i Erna - og hendes dunkle fortid kommer frem i lyset og alt forandres!

Billeder

Retfærdighedens Ryttere
Retfærdighedens Ryttere
Download
Lille Sommerfugl
Lille Sommerfugl
Download
Druk
Druk
Download
Shorta
Shorta
Download
Madklubben
Madklubben
Download
Erna i krig
Erna i krig
Download
Far til fire og vikingerne
Far til fire og vikingerne
Download

Information om Blockbuster

Blockbuster
Blockbuster



Om Blockbuster
På Blockbuster kan du let og enkelt købe, leje og se film – helt uden abonnement. Det betyder, at du som kunde kun betaler for de film, du ser. Blockbuster har et kæmpe udvalg – over 11.000 film (heraf 1.200 danske) og byder på alt fra hæsblæsende action til underholdende komedier, rørende filmperler, hyggelige børne- og familiefilm samt masser af premierefilm – direkte fra biograferne til din stue. Blockbuster udvidede i 2017 til Sverige, Norge og Finland.

Læs mere om Blockbuster og se det store udvalg af film på blockbuster.dk.

Følg pressemeddelelser fra Blockbuster

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blockbuster

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye