Billund Kommune

Strandlivet vender tilbage til Grindsted bymidte

Del

Grindsted City Beach står klar på Torvet fra lørdag den 29. maj. Boldspil, sandkasse og terrasse er noget af det, man kan glæde sig over frem til slut september.

Sommeren står for døren, og de fleste glæder sig til sol og strand. Det første er svært at garantere, men netop strand bliver der ikke langt til for Billund Kommunes borgere. Grindsted Midtby får nemlig ligesom sidste år sin helt egen strand kaldet Grindsted City Beach.

Multibane med plads til boldspil, en stor sandkasse med alverdens redskaber til at bygge sandslotte og en stor terrasse, som man kan bruge til at nyde en frokost fra pølsevognen eller slappe af efter en shoppetur. Det er noget af det, man fra lørdag den 29. maj til slutningen af september kan få glæde af på Torvet i Grindsted.

”Jeg glæder mig over, at vi efter en vinter præget af nedlukning snart går en sommer i møde med liv og leg, og her spiller Grindsted City Beach en central rolle, fordi der er aktiviteter for både børn og voksne,” siger Borgmester Ib Kristensen.

I løbet af sommeren vil der også være arrangementer på og omkring Grindsted City Beach. Det er både arrangementer arrangeret af Grindsted Handel og Trekantområdets Festuge. Grindsted City Beach er en midlertidig byrumsinstallation, som er en del af arbejdet med at udvikle Grindsted bymidte.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skole OL har stor succes trods corona-restriktioner: 28.000 skoleelever dyrker klassefællesskabet til De virtuelle Skole Olympiske Lege20.5.2021 10:57:09 CEST | Pressemeddelelse

Der står idræt og fællesskab på skoleskemaet for over 1.300 af landets 0-8. klasser, når De virtuelle Skole Olympiske Lege skydes i gang tirsdag den 25. maj. I løbet af tre uger skal eleverne klassevis gennemføre en række konkurrencer på deres skoler. Legene kulminerer i en kæmpe virtuel finalefest, som transmitteres ud til klasselokalerne.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum