Transport- og Boligministeriet

Støtteordning for indenrigsflyvning forlænges i 3 måneder

Del

Partierne bag luftfartspakken er enige om at forlænge ordningen for prisrabatter for udvalgte passagergrupper på indenrigsflyvninger til Bornholm og Sønderborg. Ordningen vil dog ikke gælde fra 1. januar 2021.

Regeringen, Venstre, Radikale Venstre og Det Konservative Folkeparti er enige om at forlænge støtteordningen, hvor der gives prisrabat til blandt andet ældre, unge, børn og handikappede på indenrigsflyvninger til Bornholm og Sønderborg.

Ordningen forlænges med 3 måneder i 2021. Ordningen vil dog ikke gælde fra den 1. januar 2021. Myndighederne opfordrer på nuværende tidspunkt alle borgere til så vidt muligt ikke at rejse på tværs af landet, og partierne er derfor enige om, at afvente opstarten af ordningen til det er overensstemmende med myndighedernes anbefalinger. Partierne vil i 2021 aftale tidspunktet for aktivering af ordningen.

Forlængelsen af ordningen skal statsstøttegodkendes af Europa-Kommissionen.

Kontakt til ordførerne:

Thomas Jensen (S) tlf.: 61 62 41 78
Kristian Pihl Lorentzen (V) tlf.: 27 52 28 18
Rasmus Helveg Petersen (RV) tlf.: 61 62 55 41
Niels Flemming Hansen (K) tlf.: 61 62 32 21

Nøgleord

Information om Transport- og Boligministeriet

Transport- og Boligministeriet
Frederiksholms Kanal 27 F
1220 København K

41 71 27 00http://www.trm.dk

Følg pressemeddelelser fra Transport- og Boligministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transport- og Boligministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum