Det Kongelige Teater

Stort balletlegat til "den smukkeste pink rose"

11.5.2017 14:30 | Det Kongelige Teater

Del

Solist Caroline Baldwin modtog i dag balletmester Hans Becks mindelegat på 40.000 kr

Det var med et stort smil legatbestyrelsesmedlem Silja Schandorff i dag overrakte Balletmester Hans Becks store mindelegat til solist Caroline Baldwin. Ballerinaen fik følgende ord med på vejen:

“Den smukkeste pink rose, i buketten af de smukke ballerinaer i Den Kongelige Ballet. Men du er ikke kun smuk, du er talentfuld, intelligent, meget arbejdsom, du har humor og den skønnest latter. Med disse kvaliteter, er det selvfølgelig altid en inspiration at arbejde med dig. Man ved som instruktør at det, man giver dig, tænker du over. Det man får tilbage er så stort og meget. Det er en fornøjelse at se, hvad du er kommet frem til. Jeg glæder mig inderligt til at følge dig, jeg tror nemlig kun, vi har set de første fine rosenblade åbne sig.”

Caroline Baldwin er født i Chicago i 1990 og blev ansat i den Kongelige Ballet i 2009. Hun er uddannet ved The Faubourg School of Ballet i Chicago. I 2013 blev hun forfremmet til solist. På Det Kongelige Teater har hun blandt andet danset hovedrollen som Odette/Odile i Svanesøen, Tornerose, Hilda i et Folkesagn og Terpsicore i Apollon. Senest har Caroline Baldwin haft de halsbrækkende svære hovedroller som prima ballerinaen i bådeThema og variationer og i Diamanter.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Et overflødighedshorn af opera sunget af de bedste solister26.7.2017 08:00pressemeddelelse

Den Kongelige Opera inviterer for 12. år i træk til gratis opera under åben himmel med Det Kongelige Teaters operastjerner i naturskønne omgivelser. Hermed løftes sløret for programmet til dette års udgave af Opera i det fri, der både byder på uddrag fra Rigoletto og La Traviata, som vises på Det Kgl. Teater i den kommende sæson. Men der er også smagsprøver fra Farinelli, Don Juan og meget andet.Det hele bliver sunget af nogle af Danmarks bedste sangere fra Det Kongelige Operaensemble. Publikum kan glæde sig til at opleve sopranen Gisela Stille, tenoren Jens Christian Tvilum, bassen Morten Staugaard og Mezzosopranen Johanne Bock. Alle sat i scene af konferencieren Lars Halby.Med den smukke musik og de grønne omgivelser er det et arrangement, der henvender sig til hele familien, store som små. Så pak picnic-kurven og kridt danseskoene med Magdelone fra Carl Nielsens Maskarade, lad dig forføre af den kvindekære hertug fra Verdis Rigoletto, udbring en skål sammen med det elskende par fra

Store oplevelser i alle priskategorier på Det Kgl. Teater4.7.2017 15:09pressemeddelelse

Fortællingerne om, at det indebærer en større økonomisk udskrivning at komme i Det Kgl. Teater og at det kun er de store klassikere, der luftes på scenerne, er nogle af de mest hyppige vandrehistorier, når talen falder på hele Danmarks teater - Det Kgl. Teater. Men man behøver ikke nødvendigvis at grave dybt i pengepungen for at komme i Det Kgl. Teater. Og store klassikere kommer ganske rigtigt under kærlig behandling, men moderne dans, sang, musik og ny dramatik er lige så regelmæssige gæster på scenerne. Derfor har vi sammensat en række anbefalinger til oplevelser i sæsonen 2017/18, der tilgodeser, at ikke alle har de samme behov og ønsker til de kunstneriske udfoldelser. Kommunikationschef Magnus Restofte forklarer: ”Vi hører ofte, at det er dyrt at tage i Det Kongelige Teater. Det kan det godt være - men det behøver det ikke at være. Med vores sæsonkort, der åbner op for 6 super gode forestillinger til kun lidt over 100 kr. stykket, så er vi et teater de fleste har råd til at besøg

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum