Det Kongelige Teater

Stort balletlegat til "den smukkeste pink rose"

Del

Solist Caroline Baldwin modtog i dag balletmester Hans Becks mindelegat på 40.000 kr

Det var med et stort smil legatbestyrelsesmedlem Silja Schandorff i dag overrakte Balletmester Hans Becks store mindelegat til solist Caroline Baldwin. Ballerinaen fik følgende ord med på vejen:

“Den smukkeste pink rose, i buketten af de smukke ballerinaer i Den Kongelige Ballet. Men du er ikke kun smuk, du er talentfuld, intelligent, meget arbejdsom, du har humor og den skønnest latter. Med disse kvaliteter, er det selvfølgelig altid en inspiration at arbejde med dig. Man ved som instruktør at det, man giver dig, tænker du over. Det man får tilbage er så stort og meget. Det er en fornøjelse at se, hvad du er kommet frem til. Jeg glæder mig inderligt til at følge dig, jeg tror nemlig kun, vi har set de første fine rosenblade åbne sig.”

Caroline Baldwin er født i Chicago i 1990 og blev ansat i den Kongelige Ballet i 2009. Hun er uddannet ved The Faubourg School of Ballet i Chicago. I 2013 blev hun forfremmet til solist. På Det Kongelige Teater har hun blandt andet danset hovedrollen som Odette/Odile i Svanesøen, Tornerose, Hilda i et Folkesagn og Terpsicore i Apollon. Senest har Caroline Baldwin haft de halsbrækkende svære hovedroller som prima ballerinaen i bådeThema og variationer og i Diamanter.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum