Danske Spil A/S

Størst overskud, hvis du spillede på Brøndby og SønderjyskE

Del

Danske Spil har undersøgt, hvad ubetinget kærlighed til dit favorithold over hele 20/21 sæsonen gav af udbytte på spillekontoen, og resultatet er helt forskelligt alt efter, hvem du holder med.

Mange superligafans kunne aldrig drømme om at oddse imod deres favorithold. Men koster det kun at bruge hjertet, når du spiller? Det har Danske Spil dykket ned i.

I toppen af listen står SønderjyskE. Har man spillet kr. 100 på SønderjyskE sejr i alle 32 kampe, så står man tilbage med et overskud på kr. 1.075, svarende til en tilbagebetaling på 134%. De næstheldigste er Brøndbyfans. Guld på banen dryppede af på Oddsetspillerne med en tilbagebetaling på 128%. Tredje og sidste hold med overskud over hele sæsonen er FC Nordsjælland. De returnerede 119% af indsatserne og ser vi hjemmekampene isoleret, så er tilbagebetalingen helt oppe på 161%.

- At spille på hjemmekampe i sæsonen 20/21 var en særlig god ide. Manglende tilskuere reducerede hjemmebanefordelen, men det tyder på, at vi overkompenserede herfor, da alle 192 hjemmekampe i Superligaen samlet gav en tilbagebetaling på 104%,” fortæller oddssætter hos Danske Spil Peter Emmike Rasmussen

Tilbagebetaling og præstationer hænger uløseligt sammen, så har du spillet kr. 100 på alle kampe hos en af nedrykkerne, så har du underskud. Lyngby Boldklub giver 75% tilbage og AC Horsens ender også i bunden af Danske Spils opgørelse med en tilbagebetaling på 58%.

Kort sagt er held i kærlighed og held i spil sammenfaldende, når det kommer til Oddset.

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum