Guldborgsund Kommune

Stor tilfredshed med Vegvisir Race 2019

Del

En evaluering af Vegvisir Race 2019 viser, at de deltagerne er rigtig godt tilfredse med årets store kapsejlads i farvandene omkring Lolland-Falster. Bag evalueringen står Shorthand ECM, som er ansvarlig arrangør i samarbejde med fem lokale sejlklubber og Guldborgsund Kommune.

De 74 danske og udenlandske sejlere, som har bidraget til evalueringen, er i høj grad tilfredse med banerne til årets kapsejlads.

I år kunne sejlerne udfordre navigationsevnerne på en lang bane, der gik via Femernbroen i Tyskland. Og så mener et flertal af deltagere, at det er positivt at der er live tracking på bådene undervejs. Det gør nemlig, at familie og venner kan følge med i nøjagtig, hvor den enkelte båd befinder sig.

Sejlerne var desuden meget tilfredse med kvaliteten af indsatsen fra de mange frivillige medarrangører fra de lokale sejlklubber. Tilfredsheden og det store engagement går igen i de fem sejlklubbers egen evaluering af sejlsports-arrangementet. Her fremhæver sejlklubberne blandt andet det store læs, som medlemmerne af styregruppen trækker op til og under arrangementet.

Martin Lohse, formand for Kultur, Fritid og Bosætningsudvalget i Guldborgsund Kommune er også meget tilfreds med afviklingen af årets kapsejlads. 

”Det er med stor glæde og beundring, at jeg følger udviklingen af Vegvisir Race. Ikke mindst det kæmpe stykke arbejde, som de fagkyndige og frivillige medlemmer fra vores sejlklubber har præsteret igen i år. De gode arrangører gør en dyd ud af kvalitet, værtskab og gode oplevelser. Både for de deltagende sejlere, og for de hundredvis af gæster, der ser med fra kajen i Nykøbing F og langs kysten til Guldborg,” siger Martin Lohse.

Vegvisir Race 2020 bliver afholdt den 3.-5. september. 

Nøgleord

Kontakter

For mere information kontakt:
Udvalgsformand Martin Lohse: 25 18 18 13

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Frivilligt socialt arbejde i Guldborgsund får over én million kroner i støtte til nye aktiviteter19.1.2021 06:30:00 CETPressemeddelelse

Coronapandemien har det seneste år har lagt låg på mange aktiviteter fra frivilligområdet, og derfor har nogle foreninger ubrugte midler til rådighed. Alligevel har Guldborgsund Kommune valgt at støtte alle de ansøgere, der lever op til kriterierne for støtte efter de såkaldte §18 og 79-midler. Når samfundet lukker op igen, er behovet for de frivilliges indsats kun blevet større, lyder det fra den politiske bevillingsgruppe.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum