Dansk Vegetarisk Forening

Stor interesse for vegansk messe i Kødbyen

Del

Den 2.-3. november indtager VeggieWorld Øksnehallen. Messen afholdes allerede i en række andre lande verden over. Dansk Vegetarisk Forening er den danske partner, når messen for første gang afholdes i København.

De to seneste år har Dansk Vegetarisk Forening afholdt Vegetarisk Festival på Tiøren, men det har været et stort ønske fra flere aktører at få et lignende event indenfor. Især efter sidste år, hvor festivalen desværre blev ramt af dårligt vejr.

“Vi er glade for at kunne tilbyde vores samarbejdspartnere, det de har efterspurgt. Det giver en lang række fordele at have et event af den størrelse indendørs, især når det kommer til logistikken. Vi håber dog allerede fra næste år både at kunne afholde en festival og en messe, da det trods alt er nogle lidt forskellige stemninger, de byder på”, siger Mie Nordly, erhvervschef i Dansk Vegetarisk Forening og den danske projektleder for VeggieWorld.

En af de aktører, der havde et ønske om en messe i Øksnehallen var Naturli’, som også har valgt at støtte messen med et større beløb og dermed være hovedsponsor.

”Selvfølgelig deltager vi på messen – og selvfølgelig vil vi gerne være hovedsponsor. Vi har været på markedet siden 1988 med vores plantedrikke og har udviklet os sammen med forbrugerne til at være first mover inden for plantebaserede produkter. Inspiration og dialog med forbrugerne er helt afgørende – ikke bare for vores succes, men for at mange flere får smag for en grønnere fremtid. Derfor bakker vi fuldt op om VeggieWorld, og det er stort, at messen for første gang afholdes i Danmark,” siger Henrik Lund, direktør for Naturli’ Foods.

Udover Naturli’ har også andre større virksomheder både fra Danmark og udlandet tilmeldt sig messen, så som Hanegal, Hälsans Kök, Orkla, Fazer, Valsemøllen, Veganz med flere. Der bliver rig mulighed for at smage og købe veganske produkter. 

På messen vil du også kunne se og høre spændende indslag. Blandt andet skal årets grønne iværksætter kåres, når Anders Morgenthaler er vært for Årets Grønne Idé, og derudover vil der være oplæg om sundhed og ernæring, demonstration af hvordan man laver veganske oste baseret på nødder og meget, meget mere.

Interessen for eventet er ikke kun stor blandt virksomhederne. 

“Danskerne er mere end klar til at deltage på en vegansk messe. Allerede få måneder efter vi offentliggjorde eventet på Facebook, var der over 5.000 interesserede deltagere, og billetsalget er også støt stigende”, siger Mie Nordly.

Nøgleord

Kontakter

Mie Nordly
Erhvervschef, Dansk Vegetarisk Forening
mie (at) vegetarisk.dk / Tlf 71 79 76 76

Henrik Lund
Direktør, Naturli-Foods
henrik.lund (at) naturli-foods.dk

Hendrik Schellkes
Managing Director, Wellfairs/VeggieWorld
schellkes (at) wellfairs.de

Billeder

Links

Information om Dansk Vegetarisk Forening

Dansk Vegetarisk Forening
Vesterbrogade 15, 2. sal
1620 København V

50 56 18 17https://vegetarisk.dk

Dansk Vegetarisk Forening (DVF) arbejder for at udbrede vegetarisk levevis samt oplyse om fordelene ved at skære ned på animalske produkter – såvel for dyr og mennesker som af hensyn til global bæredygtighed. Vi er en forening for vegetarer, veganere og alle andre, der støtter plantebaseret levevis. Vi tror på, at hvert eneste plantebaserede måltid gør en forskel. Vi samarbejder med erhvervsliv, forskere, politikere, myndigheder og andre organisationer om at gøre verden grønnere.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Vegetarisk Forening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Vegetarisk Forening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum