Bonzer

Stor dansk maler- og tapet forhandler går sammen og samler sortiment og ekspertise til gavn for kunderne

Del

Tapetforum og Farve & Lak fusionerer og bliver til én virksomhed under navnet Picment. Sammenlægningen af de to virksomheder, der handler med maling, tapet, stuk m.m. til private- og erhverv, kommer kunderne til gavn; En unik mulighed for at handle alt til bolig, bil og båd ét samlet sted med kompetent rådgivning.

Picment. Det er det nye navn, som kunderne hos tidligere Tapetforum og Farve & Lak skal vænne sig til at se på hjemmeside, facader og skilte fremover.

Historien bag den familiedrevne farvehandel startede i 1983, hvor Farve & Lak åbnede sine butiksdøre for første gang. Fokus var kundeservice, produkter af høj kvalitet og kompetent rådgivning. Undervejs i rejsen oprettede Farve & Lak søsterselskabet Tapetforum, som specialiserede sig i tapet og stuk. Nu er det blevet tid til at samle kræfterne, så kunderne kan finde alt hos samme udbyder: 

“Vi har altid gerne ville sikre vores kunder det bedst mulige udvalg inden for alt, der har noget med maling, tapet og stuk at gøre. Derfor udvidede vi med Tapetforum tilbage i 2013”, fortæller ejeren Morten Bjelke og fortsætter:

”Vi ser i dag en tendens til, at kunderne i højere grad efterspørger, at det skal være nemt og bekvemt at handle. Derfor samler vi nu alt, hvad kunderne skal bruge til deres projekter uanset størrelse under ét tag”.

Kvalitetssikring til gavn for kunderne

Selvom navnet er Picment, og hele brandet har fået en solid oprustning, vil det fortsat være samme velkendte kundeservice i de lokale butikker rundt om i landet. 

“Kunderne skal være klar over, at vi ikke alene er eksperter på tapeter, men at det også er her hos os, at de får den bedste rådgivning inden for alt lige fra spartel til gulvet, maling til taget, paneler til væggen og autolak til bilen”, fortæller han.

I dag er Morten Bjelke ejer af familievirksomheden, og selvom grundprincipperne er de samme, er visionerne blevet større. 

“Vi har allerede udvidet med salg til Sverige. Vores rebranding til Picment skal derfor også ses som et første skridt i en rejse med et større internationalt perspektiv med fokus på skandinaviske kvalitetsprodukter” og fortsætter

“Det er en stor glæde for mig at udvikle den farvehandel, som min far grundlagde tilbage i 1983. Vi er utrolig glade for det nye identitetsskifte og håber, at det bliver taget godt imod”.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Bonzer

BonzerOm Picment

Picment er en dansk virksomhed, der producerer, distribuerer og forhandler tapeter, fototapet, maling, plakater, rammer og meget mere - kort sagt alt, der har med interiør og exteriør forskønnelse, pleje, vedligeholdelse og indretning at gøre. Vi har været i branchen som farvehandler og tapetbutik siden 1983 - dog under flere navne. Måske kender du os som Farve & Lak eller måske som Tapetforum? Begge er ganske korrekt. Picment er en merge af to branche stærke forløbere, som nu kan tilbyde dig alt det bedste inden for produkter til din bolig, bil og båd.

Følg pressemeddelelser fra Bonzer

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bonzer

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum