Det Kongelige Teater

Støjrock på Det Kongelige Teater - Baby In Vain

Del

Roskilde Festival og Det Kongelige Teater er gået sammen for at give publikum en helt særlig danse- og musikforestilling. The Real Raw kombinerer støjrockbandet Baby In Vain og dansere fra Det Kongelige Teaters dansekompagni, Corpus, i en vild og rå live-oplevelse.

Foto: Simen Dieserud Thornquist
Foto: Simen Dieserud Thornquist

The Real Raw er et samarbejde mellem Roskilde Festivalen og Corpus. Forestillingen dekonstruerer oplevelsen af live-koncerten og danseoplevelsen for derefter at forene elementerne på ny til ære for publikum. Et publikum som gennem hele forestillingen bevæger sig rundt blandt scenografi, dansere og musikere.

The Real Raw er skabt af det fremadstormende rockband Baby In Vain, koreografen Kristin Ryg Helgebostad og Corpus' egne dansere.

Det Kongelige Teaters undersøgende dansekompagni, Corpus, har inviteret det kritikerroste støjrockband Baby In Vain helt indenfor i maven på Gamle Scene, hvor bandet med rå indlevelse leverer musik komponeret specielt til forestillingen The Real Raw.

The Real Raw har premiere i A-salen på Gamle Scene fredag den 10.5.19. Den 3.7.19 åbner The Real Raw Gloria-scenen på dette års Roskilde Festival.

Forestillingen anbefales til publikum over 16 år. 

Kontakter

Billeder

Foto: Simen Dieserud Thornquist
Foto: Simen Dieserud Thornquist
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum