TryghedsGruppen

Stil op – og gør dit lokalområde mere trygt

Del
Vil du være med til at bestemme, hvad TryghedsGruppen skal arbejde for? Nu kan du stille op til TryghedsGruppens valg. Bliver du valgt, kan du gøre noget for trygheden, både i dit lokalområde og i resten af landet.

Skal TryghedsGruppen støtte projekter, der opsætter hjertestartere i dit lokalområde? Skal vi donere handicapcykler til det lokale plejehjem? Og hvor meget skal vi udbetale i bonus til vores medlemmer?

Det – og meget andet – kan TryghedsGruppens ca. 320.000 medlemmer i Region Midtjylland nu være med til at bestemme. De kan nemlig stille op til valget til repræsentantskabet og få indflydelse på, hvad TryghedsGruppen og TrygFonden skal arbejde for.

Du er medlem af TryghedsGruppen, hvis du er kunde i Tryg, Alka eller gennem en af Trygs samarbejdspartnere.

”Vil du være med til at bestemme, hvilke projekter vi skal støtte i Region Midtjylland, og hvordan vi skaber mere tryghed i hele landet? Så skal du melde dig som kandidat,” fortæller Jens Bigum, der er formand for TryghedGruppens repræsentantskab.

TryghedsGruppen er den største aktionær i Tryg og står bag TrygFonden. Medlemmerne kan stille op som kandidat til valget til og med 29. november 2022. Alle medlemmer kan stemme fra 23. januar 2023.

Læs mere om TryghedsGruppens valg, og hvordan du stiller op, på www.tryghed.dk

For at se dette indhold fra tryghedsgruppen.kontainer.com, så skal du give din accept på toppen af denne side.

Nøgleord

Vedhæftede filer

Links

Information om TryghedsGruppen

TryghedsGruppen
Hummeltoftevej 49
2830 Virum

45 26 08 26https://www.tryghed.dk/

TryghedsGruppen er den største aktionær i forsikringsselskabet Tryg og står bag TrygFonden. TryghedsGruppen udbetalte sidste år bonus til sine 1,4 mio. medlemmer på i alt ca. 1,1 mia. kr. og uddelte 626 mio. kr. til almennyttige formål.

Følg pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TryghedsGruppen

TryghedsGruppen udbetaler medlemsbonus efter tilfredsstillende ordinært resultat2.3.2023 09:00:00 CET | Pressemeddelelse

TryghedsGruppen kom ud af 2022 med et samlet negativt resultat på 268 mio. kr. Årets resultat var imidlertid kraftigt påvirket af en negativ regnskabsmæssig effekt på 806 mio. kr. som følge af Trygs tilbagekøbsprogram. Det ordinære resultat landede i et plus på 538 mio. kr. Bestyrelsen indstiller til en medlemsbonus på 6 procent af medlemmernes præmie svarende til 950 mio. kr.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum