Ishøj Kommune

Steppeulvene giver koncert i Ishøj

Del

Tag med på et magisk trip i nostalgiens tegn, når Steppeulvene i deres nuværende form går på scenen i Kulturium Musikteater i Ishøj den 1. oktober kl. 20

De to nulevende ulve, Stig Møller og Preben Devantier, vil sammen med bassisten Eik Skibdal føre publikum tilbage til 1967, hvor dansk rocks måske vigtigste LP, HIP, udkom.

Koncerten er delt i to afdelinger. Den ene er i musikkens tegn, hvor ulvene vil spille hele HIP i kronologisk rækkefølge. I anden afdeling vil Stig Møller og Preben Devantier gennem samtale og personlige anekdoter give publikum et unikt indblik i tiden med Steppeulvene og indspilningen af HIP.

Det var Stig Møller, som satte musik til Eik Skaløes lyriske troldspejl med undtagelse af Kvinde kom ud. Stig Møller fik Preben Devantier og Søren Seirup med på trippet, og efter nogle dage i Metronome studierne udkom et stykke originalt kulturhistorie i form af HIP.

Nyt kapitel til rockhistorien

Hver gang Stig Møller og Preben Devantier går på scenen sammen, bliver der føjet et nyt kapitel til rockhistorien. De to ulve er stærkt flankeret af bassisten Eik Skibdal, som med bandet STEPP*2 står bag udgivelsen Stadig på jagt efter fuger i tiden - otte numre komponeret over Eik Skaløes efterladte digte.

Det er muligt, at den oprindelige ulvebesætning ikke har vist tænder siden sidste koncert i Aalborg i 1967, men Steppeulvene har aldrig været væk. Musikken på HIP, som er centreret omkring Eik Skaløes tidsløse lyriske genialiteter, er videregivet fra generation til generation. Og i dag står musikken og teksterne lige så knivskarpt som i 1967.

Billetter til denne dunhammeraften koster 195 kr. og købes på kulturium.dk eller i musikteatrets billetsalg. Der gives som altid rabat til medlemmer af Kulturium.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum