OutCom A/S

Steen Andersen – ny formand i Bryd Tavsheden

Del

På en ekstraordinær generalforsamling i foreningen Bryd Tavsheden blev afgående Generalsekretær i Unicef Danmark, Steen Andersen, valgt ind i foreningens bestyrelse. På det efterfølgende konstitue-rende bestyrelsesmøde blev han valgt som ny formand.

Efter 24 år som generalsekretær i Unicef Danmark har Steen Andersen et unikt indblik i NGO-sektoren. Det kan sikre Bryd Tavsheden endnu større muskler til at hjælpe voldsudsatte børn og unge.

”Steen Andersen har et stort og indgående kendskab til og erfaring med at drive en NGO, hvorfor vi i Bryd Tavsheden glæder os til samarbejdet”, siger generalsekretær Isabella Wedendahl.

Selv siger Steen Andersen: ”Fra mit arbejde i Unicef ved jeg, at vold mod børn og unge fortsat er et stort samfundsproblem. Jeg glæder mig derfor til at være med til at løfte Bryd Tavshedens arbejde for de børn og unge, som oplever volden, da rådgivning og oplysning kan forbedre deres situation markant”.

Steen Andersen afløser Nikolaj Koppel på formandsposten, da han har valgt at træde tilbage som følge af hans nye rolle som Co-founder and Chief Content Officer hos Podimo. Nikolaj Koppel fortsætter i bestyrelsen.

Nikolaj Koppel overtog formandsposten i juni 2018 efter stifter Kirsten Hermansen. Som det første satte han gang i en strategiproces, som resulterede i vedtagelsen af ny og operationel strategi i marts 2019.

”Nikolaj Koppel er en stor kapacitet bl.a. i forbindelse med foreningens julekoncerter, så det glæder mig meget, at Nikolaj fortsætter i bestyrelsen”, siger generalsekretær Isabella Wedendahl.

 

Bryd Tavshedens nye bestyrelse

Steen Andersen (formand)

Anna Cecilia Frellsen, CEO Maternity Foundation (næstformand)

Nikolaj Koppel, Co-founder and Chief Content Officer hos Podimo

Tobias Petri, Partner Spencer Stuart

Astrid Haug, Digital rådgiver, Astrid Haug Bureau

Bolette Christensen, Bestyrelsesformand og Ghetto-repræsentant for regeringen samt tidligere CEO i Børnefonden

Kort om Steen Andersen

Steen Andersen er afgående generalsekretær i Unicef Danmark, som han har ledet igennem 23 år. Han er desuden bestyrelsesmedlem i en række organisationer og medlem af Advisory Board i Märk Cph, der har til formål at hjælpe danske virksomheder med at etablere konkrete handlingsplaner med udgangspunkt i bæredygtighed, samfundsansvar og kommerciel forretningsstrategi. Han er uddannet cand.mag. i historie og engelsk fra Københavns Universitet i 1982. Født 14. juli 1956, Frederiksberg.

 

Baggrund

Bryd Tavsheden blev stiftet i 2002 med det formål aktivt at forebygge fysisk og psykisk vold i familier og mellem kærestepar gennem rådgivning, oplysningskampagner, temadage på skoler og ungdomsuddannelser over hele landet - herunder:

  • Brevkassen – en online og anonym brevkasse, hvor man får svar inden for 24 timer alle dage og hele året
  • Chatten og Telefonen – chat eller tal med foreningens professionelle rådgivere hver mandag,

tirsdag, onsdag og torsdag kl. 16-19

  • BASEN – personlige samtaler med foreningens professionelle rådgivere efter aftale
  • RejseBASEN – Bryd Tavshedens mobile rådgivning, der besøger grundskoler og

ungdomsuddannelser i hele landet

Bryd Tavsheden har særligt fokus på at hjælpe børn og unge i alderen 13-24 år. Foreningens rådgivning er naturligvis gratis – og er anonym og certificeret.

Billeder

Information om OutCom A/S

OutCom A/S
Strandvejen 100
2900 Hellerup

4030 9910

Følg pressemeddelelser fra OutCom A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OutCom A/S

Mange ældre søger nye boligformer: Nyt senior bofællesskab med 22 huse i den smukkeste natur ved Jægerspris Bugt10.10.2019 12:19:05 CESTPressemeddelelse

Plantagehusene er et spændende nyt boligprojekt med 22 smukke træhuse for aktive seniorer, som ønsker fællesskab og mulighed for et væld af aktiviteter i naturskønne omgivelser i fjord-landet. De individuelle og funktionelle huse er udstyret med de lækreste detaljer både inde og ude – og har adgang til et væld af fællesfaciliteter plus egen vicevært, som tager sig af alt det praktiske. Projektet er klar til indflytning den 31. december 2020.

Planet Koncernen: Fyrtårnet i den danske branche for fritidshuse og feriebyer præsenterer igen nyt rekordregnskab med vækst på 33 pct.11.4.2019 13:11:06 CESTPressemeddelelse

I 2017 håbede Planet Koncernens ledelse at kunne nå en omsætning på en halv milliard DKK og en pæn bundlinje. 2018 har sprængt alle disse forventninger – idet Koncernens omsætning i 2018 er vokset med 33 pct. - fra DKK 479 mio. i 2017 til DKK 636 mio. i 2018. Selskabets overskud før skat (EBIT) er vokset til DKK 89,9 mio. mod DKK 63,1 mio. i 2017 - og resultatet efter skat er DKK 62,9 mio. mod DKK 40,4 mio. i 2017. Årsrapporten for 2018 viser således fremgang på alle parametre.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum