STARK Danmark

STARK opkøber sønderjysk specialist i vand og afløb

Del

Byggecenterkæden STARK overtager Arnum Rør, der er en veletableret specialist inden for vand og afløb i Sønderjylland. Opkøbet konsoliderer STARKs regionale position som totalleverandør til byggeriet.

Med købet af Arnum Rør overtager STARK en af Sønderjyllands mest veletablerede specialister inden for vand og afløb. Den næsten 70 år gamle virksomhed fortsætter som en specialistforretning i STARK-kæden under eget navn og med den nuværende ledelse og medarbejderstab.

”Arnum Rør er en veldrevet virksomhed med en stærk forankring i det sønderjyske område og mange loyale kunder. Vi er stolte over at få muligheden for at drive virksomheden videre som en del af STARK-familien, hvor Arnum Rør tilfører os specialistviden inden for vand og afløb,” siger salgsdirektør i STARK Danmark Mads Brejnholt Madsen.

Arnum Rørs ejer og direktør Jens Christian Mikkelsen ser også frem til at blive en del af STARK:

”Salget til STARK styrker Arnum Rør, og udbygger vores stærke position i lokalområdet, mens STARK samtidig styrker sig i regionen og øger sit engagement i VA-segmentet. På den måde er vi et godt match, og jeg ser meget frem til at komme i gang med samarbejdet.”

Fortsætter vækststrategi 

For STARK understreger købet af Arnum Rør ønsket om at være håndværkernes foretrukne byggepartner, der kan levere totalløsninger til kundernes byggeprojekter.

”I STARK arbejder vi hele tiden på at opnå en stærk tilstedeværelse lokalt, så vi kan være helt tæt på vores kunder. I Sønderjylland giver Arnum Rør os endnu flere muligheder for at målrette sortiment, service og rådgivning til de professionelle håndværkere og entreprenører i området. Vi glæder os til at bygge videre på de stærke relationer, som Arnum har opbygget i Sønderjylland gennem årtier,” siger Mads Brejnholt Madsen.

Med overtagelsen af Arnum Rør fortsætter STARK sin vækststrategi. Gennem de seneste tre år har STARK bl.a. overtaget SJAKK-kædens aktiviteter i Midt- og Østjylland, fire XL-Byg Jens Schultz-forretninger i det sydfynske område og åbnet en forretning i Rønne på Bornholm samt fire STARK Shops i det centrale København. Endelig købte STARK tidligere i år XL-Byg i Allinge på Bornholm.

Med 83 forretninger i Danmark og Grønland er STARK en førende leverandør af byggematerialer i Danmark.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Danmark

STARK Danmark
STARK Danmark
Skanderborgvej 277
8260 Viby J

http://www.stark.dk

Om STARK
STARK er en førende forhandler og distributør af byggematerialer med 83 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med ca. 11.700 medarbejdere i Norden og Tyskland og en omsætning på ca. 37 mia. DKK er en førende leverandør af byggematerialer i Nordeuropa.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum