STARK Group A/S

STARK Group gennemfører stort opkøb i Tyskland

Del

STARK Group har underskrevet sit tredje store opkøb i Europas største marked for byggematerialer, Tyskland, der på tre år er blevet virksomhedens største. I dag udgør det tyske marked tæt på halvdelen af STARK Groups omsætning på DKK 37 mia.

Virksomhedens tyske selskab, STARK Deutschland, har underskrevet en købsaftale med Tröger & Entenmann Group, der har en omsætning på omkring DKK 0,5 mia.

STARK Deutschland er i dag Tysklands førende virksomhed inden for salg og distribution af tunge byggematerialer til professionelle håndværkere. Den tyske virksomhed betjener flere end 110.000 kunder fra sine 260 bygge- og distributionscentre, der er fordelt på 12 brands.

Opkøbet af den familieejede Tröger & Entenmann Group er et rygstød til STARK Groups strategi om at opnå skalafordele inden for salg og distribution af tunge byggematerialer og samtidig opbygge en stærk forretning inden for specialistområder, der udvider virksomhedens kundekreds.

Den familieejede Tröger & Entenmann Group er med 11 forretninger en stærk regional virksomhed i Syd- og Østtyskland inden for specialistområdet VA og entreprenør. I forvejen er STARK Deutschlands selskab, Muffenrohr Tiefbauhandel, Tysklands næststørste inden for specialistområdet. Med købet af markedets femtestørste virksomhed, Tröger & Entenmann, understreger STARK Group sit fokus og sin position inden for specialistområdet VA og entreprenør.

Adm. direktør i STARK Group Søren P. Olesen siger:

”Tröger & Entenmann Group og STARK Group er et godt match, og jeg glæder mig til at byde 170 nye kollegaer i Tyskland velkommen til STARK-familien.”

”Jeg er taknemmelig for, at en stærk, familieejet virksomhed ser STARK Group som en god ejer. Vi ønsker at drive og udvikle vores eksisterende og nye virksomheder på en måde, der skaber værdi for både medarbejdere og de håndværkere, som virksomheden arbejder sammen med loyalt og oftest gennem mange år.”

STARK Group etablerede i 2019 sin tyske forretning ved købet af Saint-Gobains tyske distributionsforretning. Siden har STARK Group gennemført opkøbet af tag- og facadespecialisten, Melle Gallhöfer, og nu Tröger & Entenmann Group, der begge underbygger virksomhedens delstrategi om at blive stærk inden for specialistområder.

Opkøbet af Tröger & Entenmann Group er betinget af myndighedsgodkendelser. Parterne oplyser ikke de økonomiske eller juridiske detaljer om transaktionen.

Kontakter

Billeder

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse indenfor de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Om STARK Deutschland

STARK Deutschland er Tysklands største distributør af byggematerialer, service og rådgivning til byggebranchen. Virksomheden ejer og driver mere end 260 bygge- og distributionscentre fordelt på 12 brands. Muffenrohr Tiefbauhandel udgør godt en femtedel af STARK Deutschlands forretningsenheder og er sammen med brands som Raab Karcher, Melle Gallhöfer og Keramundo en del af det succesrige netværk af generalister og specialister inden for byggebranchen som STARK Deutschland består af.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

STARK Group opnår EcoVadis' prestigefyldte plantin-certificering23.3.2022 09:19:08 CET | Pressemeddelelse

STARK Group opnår den højeste udmærkelse, en platincertificering, i EcoVadis’ globale bæredygtighedsvurdering, hvilket placerer virksomheden blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder, vurderet af EcoVadis. Dermed rangerer STARK Group blandt de 3% danske virksomheder, der har opnået en platincertificering. I denne række af virksomheder befinder STARK Group sig sammen med Ørsted, ISS og Novozymes. Det er første gang, at virksomheden bliver vurderet af EcoVadis: Verdens største og mest pålideligere udbyder af bæredygtighedsvurderinger af mere en 75.000 virksomheder fra over 200 industrier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum