STARK Group A/S

STARK Group gennemfører stort opkøb i tyske vækstzoner

Del

Med opkøbet af tyske KONZ styrker danske STARK Group sit fodfæste i to hurtigt voksende vækstzoner i Europas største marked for tunge byggematerialer. Opkøbet er endnu et rygstød til STARK Groups satsning på at udvide sin førende position i det nordiske marked til Tyskland og Østrig.

STARK Group har underskrevet en aftale om køb af familievirksomheden KONZ, der har sin styrke i en af Tyskland hurtigst voksende vækstzoner, Stuttgart, og Dresden.

Med udgangspunkt i syv forretninger har virksomheden opnået regional styrke i nogle af Tysklands mest eftertragtede vækstlommer omkring Stuttgart i sydvest og Dresden i øst.

Virksomheden har en årlig omsætning på mere end DKK 800 millioner.

Opkøbet er STARK Groups tredje-største i Tyskland, siden virksomheden etablerede sig i landet med opkøbet af Saint Gobains tyske distributionsforretning i 2019. I det seneste år har STARK Group gennemført 15 opkøb. STARK Groups tyske forretning udgør i dag tæt på halvdelen af virksomhedens omsætning.

Adm. direktør for STARK Group Søren P. Olesen siger:

”Tyskland er et interessant marked for STARK Group. Håndværkstraditionen er båret af professionelle håndværkere med et højt uddannelses- og fagligt niveau, der efterspørger rådgivning og specialiseret salg. Det er de kunder, vi er bedst til at betjene.”

”Jeg er taknemmelig for, at en stærk, familieejet virksomhed betragter STARK Group som en god ejer, og jeg er glad for at kunne byde 250 nye kolleger velkommen. De er et stærkt hold med specialistviden og stærke relationer til de professionelle håndværkere. Det er det hold, som skal drive virksomheden videre i regi af STARK Deutschland.”

Opkøbet af KONZ er betinget af myndighedsgodkendelser. Parterne oplyser ikke de økonomiske og juridiske detaljer i transaktionen.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Søren P. Olesen, CEO i STARK Group
Søren P. Olesen, CEO i STARK Group
Download

Information om STARK Group A/S

STARK Group A/S
STARK Group A/S
C. F. Richs Vej 115
2000 Frederiksberg

+45 8252 2600http://starkgroup.dk

STARK Group er en førende B2B distributør af byggematerialer, services og rådgivning til byggebranchen i de nordiske lande og Tyskland med fokus på at servicere det professionelle kundesegment. STARK Group har en årlig omsætning på ca. EUR 5 mia. (ca. DKK 37 mia.), betjener en portefølje af ca. 260.000 kunder og samarbejder med godt 10.000 leverandører via 485 lokationer på tværs af seks lande. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 11.700 medarbejdere i Tyskland, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har fordoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle deres markeder.

Om STARK Deutschland
STARK Deutschland er Tysklands største distributør af byggematerialer, service og rådgivning til byggebranchen. Virksomheden ejer og driver mere end 260 bygge- og distributionscentre fordelt på 12 brands, herunder Raab Karcher, Muffenrohr, Melle Gallhöfer og Keramundo, der er en del af det succesrige netværk af generalister og specialister inden for byggebranchen som STARK Deutschland består af.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

STARK Group opnår EcoVadis' prestigefyldte plantin-certificering23.3.2022 09:19:08 CET | Pressemeddelelse

STARK Group opnår den højeste udmærkelse, en platincertificering, i EcoVadis’ globale bæredygtighedsvurdering, hvilket placerer virksomheden blandt de 1% mest bæredygtige virksomheder, vurderet af EcoVadis. Dermed rangerer STARK Group blandt de 3% danske virksomheder, der har opnået en platincertificering. I denne række af virksomheder befinder STARK Group sig sammen med Ørsted, ISS og Novozymes. Det er første gang, at virksomheden bliver vurderet af EcoVadis: Verdens største og mest pålideligere udbyder af bæredygtighedsvurderinger af mere en 75.000 virksomheder fra over 200 industrier.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum