Det Kongelige Teater

Stærke kvindestemmer i Operaen

Del

Søndagskoncert i Operaens foyer med Det Kongelige Operakors damer

Det Kongelige Operakor tæller 40 sangere med store stemmer og består af lige mange mænd og kvinder. Til sæsonens første recital i Operaen er kvindestemmerne i fokus. De stærke kvindestemmer fra operakoret fylder Operaens store foyer i et program med sange af Mendelssohn, Nielsen, Rossini, Brahms, Fauré med flere.

Sangerne præsenterer musik, de selv har valgt con amore. I spidsen for dem står Det Kongelige Operakors dynamiske korsyngemester, australske Steven Moore, og de ledsages af pianisten Thomas Bagwell. Koncerten blander både a capella-værker i korformat og solistiske værker, der giver sangerne mulighed for at udfolde sig enkeltvis.

Eftermiddagen i Operaen byder både på kendte sange som Mendelssohns Auf Flügeln des Gesanges, Offenbachs Barcarolle og Åhléns Sommersalme men også sjældnere sange som La regata veneziana af Rossini og Faurés Puisqu’ici-bas toute âme.

Medvirkende:
Steven Moore, dirigent
Det Kongelige Operakors damer
Thomas Bagwell, klaver

Recital #1 – Koncert med Operakorets damer kan opleves 21. august 2022 kl. 15 i Operas foyer. Læs mere om koncerten HER.

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum