Spotify

Spotify i partnerskab med Riot Games om League of Legends

Del

Spotifys første esports partnerskab er en realitet. Streamingtjenesten skal skabe og udvikle et unikt univers til et af verdens mest populære spil.

Spotify annoncerer i dag sit første esport-partnerskab. Sammen med Riot Games skal Spotify skabe et unikt og sømløst lydunivers for millioner af League of Legends fans verden over.

Spotify vil nu være den eksklusive og første globale service-provider på lyd til League of Legends.

Sådan vil partnerskabet udforme sig:

  • Eksklusivt og originalt podcast-indhold: Allerede i år vil Spotify udvikle en forløbende podcast-serie, der fokuserer på League of Legends som esport.
  • Officiel League og Legends Hub: Musik er allerede en vigtig del af universet i League of Legends, men Spotify går et skridt længere og skaber en Hub fyldt med ny musik, podcasts og spillelister inspireret af spil-communitiet, såsom This is League of Legends og Official League of Legends Playlist.
  • Særlige musikøjeblikke:  Spotify vil tilbyde fans et kig bag forhænget til udviklingen af Worlds Anthem med et Worlds Anthem Takeover på Spotify. Den musikalske hymne er forudset til at blive den helt store heltesang i år. Sangen bliver udgivet med en skræddersyet musikvideo og udført under åbningsceremonien til verdensmesterskaberne.

Dette er bare begyndelsen på et flerårigt partnerskab. Spotify og Riot Games har forpligtet hinanden på at fortsætte samarbejdet om at skabe unikke lydoplevelser for musik, podcasts og spilfans.

For The Record, der er Spotifys blog, byder på flere detaljer om partnerskabet.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Spotify

Spotify
Spotify
Regeringsgatan 19
111 53 Stockholm

https://www.spotify.com/dk/

Spotify har siden lancering i Sverige i 2008 transformeret måden, vi lytter til musik. Opdag ny musik, byg playlister til din hverdag og del over 50 mio. musiknumre gratis, eller opgrader til Spotify Premium for at få adgang til eksklusive funktioner som offline-mode, forbedret lydkvalitet og en annoncefri afspiller.

I dag er Spotify den mest populære globale streaming-abonnementstjeneste med 248 mio. brugere, inklusiv 113 mio. abonnenter, på tværs af 79 markeder. Vi er i dag den største drivkraft for indtægter til musikbranchen.

Følg pressemeddelelser fra Spotify

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spotify

Ny Michelle Obama podcast er nummer #1 på Spotify11.8.2020 07:47:00 CESTPressemeddelelse

Den 29. juli havde den tidligere førstedame, Michelle Obamas, nye podcast ‘The Michelle Obama Podcast’ premiere. Her var hendes mand og tidligere præsident Barack Obama gæst, og lytterne havde mulighed for at komme helt tæt på parret - efter otte år i det Hvide Hus. Afsnit 2 med den prisvindende journalist fra Washington Post, Michelle Norris, er nu tilgængeligt, og podcasten er allerede strøget til tops på Spotify som den mest streamede podcast i verden lige nu.

Spotify afslører vores musikalske adfærd i hjemmet28.5.2020 10:37:45 CESTPressemeddelelse

De seneste to måneder har folk verden over tilbragte mere tid i deres hjem. Nye vaner er opstået og Spotify har kigget nærmere på, hvad vi lytter til i bestemte situationer. Baseret på data trukket i perioden 17. april til 17. maj har Spotify-brugere skabt et lydtapet til aktiviteter som havearbejde, hjemmeskoling, maling af hjemmet og hjemmefarvning af håret, nu hvor frisøren har haft lukket. Og lad os ikke glemme rengøring.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum