Spotify

Spotify: Danskerne er vilde med Joe Exotic

Del

Dokumentarserien ‘Tiger King’ har taget verden med storm, og hovedpersonen Joe Exotic har opnået stjernestatus. Nye tal fra Spotify viser, at særligt danskerne har en forkærlighed for tigerkongen: Faktisk er vi det land i verden, der streamer Joe Exotics sange allermest.

I dokumentarserien ‘Tiger King’ hører vi om Joe Exotics sidegeschæft som musiker, og den 30. marts blev sangen “I Saw A Tiger” tilføjet til Spotifys platform, efter flere fans højlydt havde efterspurgt det. På mindre end to uger havde Joe Exotic fået lyttere fra hver eneste af Spotifys 79 markeder. 

Der er samtidig en ret interessant krølle på trenden: Danmark ligger nummer ét af alle verdens lande målt på andelen af befolkningen, der streamer Joe Exotics musik. Dokumentarserien Tiger King med Joe Exotic i hovedrollen er enormt populær og omdiskuteret i Danmark, og de nye tal viser, at danskerne streamer “I Saw A Tiger” hyppigere end noget andet land. 

Top 10: I disse lande lytter vi mest til Joe Exotics musik: 

 1. Danmark
 2. Storbritannien
 3. Irland
 4. Island
 5. Norge
 6. New Zealand
 7. Australien
 8. Sverige
 9. USA
 10. Canada

Et par andre interessante tal: 

 • I dag stiger antallet af streams af Joe Exotics sange med 18% hver eneste dag på verdensplan. 
 • Gruppen af Millennials er klart Joe’s største fans, hvor de 25-29-årige streamer sangene oftest efterfulgt af de 30-34-årige. 

Nøgleord

Kontakter

Amanda Waldås
Head of Consumer PR & Communications Nordics, Spotify
amandaw@spotify.com

Caroline Kjærbye-Thygesen
Mindshare
caroline.thygesen@mindshareworld.com

Information om Spotify

Spotify
Spotify
Regeringsgatan 19
111 53 Stockholm

https://www.spotify.com/dk/

Spotify har siden lancering i Sverige i 2008 transformeret måden, vi lytter til musik. Opdag ny musik, byg playlister til din hverdag og del over 50 mio. musiknumre gratis, eller opgrader til Spotify Premium for at få adgang til eksklusive funktioner som offline-mode, forbedret lydkvalitet og en annoncefri afspiller.

I dag er Spotify den mest populære globale streaming-abonnementstjeneste med 248 mio. brugere, inklusiv 113 mio. abonnenter, på tværs af 79 markeder. Vi er i dag den største drivkraft for indtægter til musikbranchen.

Følg pressemeddelelser fra Spotify

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Spotify

Spotify afslører vores musikalske adfærd i hjemmet28.5.2020 10:37:45 CESTPressemeddelelse

De seneste to måneder har folk verden over tilbragte mere tid i deres hjem. Nye vaner er opstået og Spotify har kigget nærmere på, hvad vi lytter til i bestemte situationer. Baseret på data trukket i perioden 17. april til 17. maj har Spotify-brugere skabt et lydtapet til aktiviteter som havearbejde, hjemmeskoling, maling af hjemmet og hjemmefarvning af håret, nu hvor frisøren har haft lukket. Og lad os ikke glemme rengøring.

Spotify afslører de største sundheds- og træningstrends fra 20198.1.2020 11:38:30 CETPressemeddelelse

2020 er så småt gået i gang, og januar er kendt for at være den måned, hvor vores nytårsforsæt om både fysisk træning og mental sundhed skal leves ud. Her spiller musikken ofte en central rolle i forhold til både motivation og indre ro. Med mere end 54 millioner træningsrelaterede playlister har Spotify undersøgt de største trends for året, der er gået, mens de har kigget i spåkuglen for 2020.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum