Danske Spil A/S

Speedway: Polsk verdensmester er favorit til at vinde i Wroclaw

Del

Fredag skydes den nye Grand Prix-sæson i speedway i gang, når verdens bedste kørere mødes i Polen. Den regerende verdensmester er med odds 3,75 favorit til at vinde på hjemmebane, men Leon Madsen kan overraske, spår Danske Spil, der giver odds 6,00 på dansk sejr.

Olympic Stadium i Wroclaw i Polen danner fredag den 28. september ramme om speedway-sæsonens første GP-løb.

Her skal den forsvarende polske verdensmester, Bartosz Zmarzlik, vise, at han også i år kan ende øverst på podiet i den samlede VM-stilling. Og hos Danske Spil forudser man polsk hjemmesejr:

”Når man er regerende verdensmester og til og med er på hjemmebane, så er man per automatik favorit. Og vi tror, at Zmarzlik kan gentage succesen fra sidste år, hvor han også trak det længste strå i Wroclaw”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig i Danske Spil.

Skulle verdensmesteren snuble i sæsonens første Grand Prix, er danske Leon Madsen ifølge Danske Spil blandt de kørere, som kan vinde i Polen. Madsen er viceverdensmester og vil sammen med sidste sæsons russiske bronzevinder, Emil Sayfutdinov, jagte sejren fra første heat:

”Leon Madsen sluttede 2019-sæsonen rigtig godt af, og det lykkedes ham ved det sidste GP-løb at overhale Sayfutdinov på andenpladsen og snuppe sølvet. I år vil han uden tvivl gøre alt for at tage det sidste trin op på podiet, og han kan meget vel indlede 2020-sæsonen med at vinde i Wroclaw”, siger Peter Emmike.

Troen på de øvrige danske speedway-kørere er til gengæld ikke stor hos Danske Spil. Skulle Mikkel Michelsen vinde Polens Grand Prix, får man sit indskud 30,00 gange igen. Og en sejr til Niels-Kristian Iversen er sat til odds 45,00.   

Her er Danske Spils favoritter til at vinde Wroclaw GP 1:

  • Bartosz Zmarzlik: 3,75
  • Leon Madsen: 6,00
  • Emil Sayfutdinov: 6,00
  • Artem Laguta: 8,00
  • Tai Woffinden: 11,00
  • Maciej Janowski: 13,00
  • Martin Vaculik: 14,00

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum