SOS International

SOS International får ny formand

Del

Jon Risfelt er valgt som bestyrelsesformand i SOS International.

Jon Risfelt
Jon Risfelt

SOS International har på en generalforsamling 28. april valgt Jon Risfelt som ny bestyrelsesformand.

Svenske Jon Risfelt er professionelt bestyrelsesmedlem og har mange års erfaring fra en bred vifte af virksomheder. Han har blandt andet haft flere CEO-roller og siddet i bestyrelsen for adskillige virksomheder i Sverige og internationalt.

- Det er med stor fornøjelse at jeg påtager mig rollen som uafhængig bestyrelsesformand for SOS International. Det er en virksomhed med en virkelig interessant selskabskonstruktion, og jeg ser rigtig gode muligheder for, at jeg kan bidrage til at skabe øget værdi for SOS International og ejerkredsen, siger Jon Risfelt.

Jon Risfelt har en master of science fra KTH Royal Institute of Technology i Stockholm og har haft en erhvervskarriere i virksomheder som Ericsson, SAS og American Express. Siden 2006 har Jon Risfelt været professionelt bestyrelsesmedlem i fortrinsvis nordiske virksomheder.

Jon Risfelt afløser Amund Skarholdt, der har været bestyrelsesformand siden 2011.

Udover posten som bestyrelsesformand i SOS International, er Jon Risfelt bestyrelsesformand i Axentia, Knowit og CAB Group.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jon Risfelt
Jon Risfelt
Download
SOS International
SOS International
Download
Jon Risfelt
Jon Risfelt
Download

Links

Information om SOS International

SOS International
SOS International
Nitivej 6
2000 Frederiksberg

Om SOS International – en af de førende assistanceorganisationer i Norden

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger. SOS International sikrer værdikæden på vegne af kunderne som en trusted partner ved at have fokus på den optimale slutbrugeroplevelse samt øje for de samlede omkostninger. Som en trusted partner er kvalitet og compliance endvidere nøgleparametre.

SOS International har et omfattende netværk af kvalificerede leverandører og partnere over hele verden, samt fem strategiske partnerkontorer i højvolumenområder. Med cirka 1.200 ansatte, repræsenterer SOS International 30 nationaliteter, og til sammen taler vores medarbejdere flere end 37 forskellige sprog.

SOS International blev etableret i 1961 og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum