Ishøj Kommune

Sort krimikomedie opført som teaterforestilling

Del

Oplev forestillingen ’Selvtægt’ i Kulturium Musikteater i Ishøj den 14. november kl. 19.30. Den handler om at tage loven i egen hånd og være menneske i en verden, der brænder

Fra forestillingen 'Selvtægt'.
Fra forestillingen 'Selvtægt'.

I forestillingen ’Selvtægt’ møder du Säpoagenten Mo, der er rejst til Småland og drømmer om at blive den første betjent, der opklarer en af de mange asylbrande, der hærger landet. Men ingen har hørt eller set noget. Det eneste vidne er en hund. Samtidig møder en nynazist og en muslimsk pige med tørklæde hinanden på byens internetcafe og opdager, at de spiller på samme Counter-Strikehold. Og hvad gør man så?

En alkoholiseret arbejdsløs kvinde maler billeder af asylbranden som led i et terapiforløb, men en dag bliver hun kontaktet af en gallerist fra Berlin, som mener, det er kunst. For at komme dybere ned i sagen må Mo tage yderst utraditionelle metoder i brug. Men hvordan skal Marit, byens kommunalpolitiske blæksprutte, socialrådgiver og kognitive terapeut holde styr på det hele?

Sort komedie

Forestillingen er en sort komedie, der låner fra film, tv-serier og Tarantino. En fortælling om at tage loven i egen hånd. Forestillingen er baseret på grundig research i Ljungby i Småland, hvor dramatikeren og instruktøren har opholdt sig, imens teksten blev udviklet. Alle scenarier og konflikter er inspireret af virkeligheden.

Tilbud på køb af teaterbilletter

Prisen for god underholdning denne aften er nede på 125 kr. pr. billet. Børn og unge kan købe til 40 kr., og medlemmer med sølvkort kan købe til 95 kr.
Ved samlet køb af billetter til tre forestillinger i Kulturium Musikteater kan du få en fjerde gratis.

Kontakter

Billeder

Fra forestillingen 'Selvtægt'.
Fra forestillingen 'Selvtægt'.
Download
Fra forestillingen 'Selvtægt'.
Fra forestillingen 'Selvtægt'.
Download

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum