Ishøj Kommune

Sommerudstilling med lyse og klare farver

Del

Maj-Britt Svejsø udstiller sin afdøde mormor Ina Svejsøs malerier i KULTURIUM Musikteater i Ishøj. Udstillingen kan opleves i perioden 31. maj – 30. juli

KULTURIUM Musikteaters vægge bliver i juni og juli fyldt med dejlige lyse sommerfarver i de abstrakte motiver, der er kommet på lærreder med flotte penselstrøg.

Bag malerierne står kunstneren Ina Svejsø, som fandt stor glæde i at udtrykke sig ved at male og eksperimentere med farver. Desværre nåede hun ikke selv at udstille sine malerier.

Ina Svejsø blev født i 1949. Hun var mor til to, mormor til to og nåede lige at blive oldemor til en lille pige, inden hun gik bort alt for tidligt.

Hun var uddannet astrolog og levede hele sit liv med troen på naturlægemidler og healing. Ina var meget kunstnerisk på alle områder. Hun var dygtig til at skrive og skrev sin egen astrologibog, som dog aldrig blev udgivet. Ina var en kærlig, meget spændende og anderledes personlighed.

”Helt unik”, siger Maj-Britt Svejsø om sin mormor.

Maj-Britt Svejsø har nu overtaget malerierne, som udstilles for første gang.

Kontakter

KULTURIUM Musikteater: telefon 61 93 64 31
Maj-Britt Svejsø: telefon 81 71 27 10

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum