TEKNIQ Arbejdsgiverne

Sommerpakke er et vigtigt boost til aktiviteten i samfundet

Del

TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over, at regeringen med dagens udspil blandt andet vil give et løft til indenrigstransporten og håber, det kan blive startskuddet til en generel forbedring af transportmulighederne i hele landet.

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.

Cirka 1,6 mia. kroner er der med i det udspil til en sommerpakke, som regeringen i dag kunne præsentere. En pakke, der især er målrettet kultur- og oplevelsesindustrien, men som ifølge TEKNIQ Arbejdsgiverne kan komme hele landet til gode.

”Det gælder om at holde gang i aktiviteten i samfundet i takt med, at vi forhåbentlig så småt kan trække coronadynen af os. Og når der atter komme gang i kultur- og oplevelsesindustrien, kan det også mærkes i de brancher, som direkte og indirekte servicerer denne del af dansk erhvervsliv,” siger Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne, der repræsenterer cirka 4.100 virksomheder indenfor el, vvs og metal.

Regeringens sommerpakke omfatter også cirka 200 mio. kroner til billig indenrigstransport i form af fx Orange togbilletter og nedsatte færgepriser.

”Gode transportmulighederne i hele landet er en forudsætning for vækst – og ikke kun i sommermånederne. Det er positivt, at regeringen har blik for, at turisterne skal kunne komme rundt i Danmark, men vi har brug for generelt at forbedre infrastrukturen og mulighederne for at bevæge sig rundt i landet – også for de danskerne, som bor og arbejder i vandkantsdanmark uden for sommerferiesæsonen,” siger Troels Blicher Danielsen.

Nøgleord

Kontakter

Yderligere oplysninger:
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne – mobil: 72 14 20 17

Billeder

Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Troels Blicher Danielsen, adm. direktør i TEKNIQ Arbejdsgiverne.
Download

Information om TEKNIQ Arbejdsgiverne

TEKNIQ Arbejdsgiverne
Paul Bergsøes Vej 6
2600 Glostrup

4343 6000http://www.tekniq.dk/

TEKNIQ Arbejdsgiverne – Industri & Installation repræsenterer cirka 4.100 virksomheder inden for el, vvs og metal med i alt 55.000 medarbejdere og en samlet omsætning på omkring 60 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra TEKNIQ Arbejdsgiverne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum