Ishøj Kommune

Sommerferielæsning belønnes

Del

De Danske Børnebiblioteker inviterer endnu en gang alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2020. Kulturium Bibliotek i Ishøj står klar til at belønne de flittige sommerlæsere med boggave

Fra den 12. juni og frem til den 22. august kan læseglade børn fra 6-15 år deltage i den nationale læsekonkurrence, Sommerbogen. Konceptet er enkelt: Læs en masse gode bøger og vær med i konkurrencen om fede præmier.

I år bliver Sommerbogen anderledes

Kravet om boganmeldelser træder i år i baggrunden, og i stedet skal børnene udfordre sig selv undervejs, hvorved fokus rettes mod selve læseoplevelsen.

Børnene skal læse minimum tre bøger, og inden start skal de hente et udfordringsark på det lokale bibliotek. På arket finder man 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrader - Børnene skal herefter løse mindst 10 af udfordringerne for at deltage i konkurrencen (lodtrækning) om en af de tre hovedpræmier.

Få en boggave fra Kulturium Bibliotek

Når børnene har lavet tre anmeldelser og løst mindst 10 læseudfordringer, kan de aflevere arket på Kulturium Bibliotek, som i belønning giver en boggave. Derudover er de ved indlevering af arket automatisk med i den nationale konkurrence, hvor hovedpræmien er at få lov til at tømme en boghandel på fem minutter.

Bagom Sommerbogen

Bag konkurrencen står De danske Børnebiblioteker, der arbejder hen imod Sommerbogens fornemmeste opgave – nemlig at tilbyde børn en masse spændende litteratur i den lange sommerferie.

Sidste år deltog tusindvis af børn fra hele landet, der i alt lavede over 30.000 boganmeldelser og dermed var med til at slå det rekordhøje antal anmeldelser fra tidligere år.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder, Kulturium Bibliotek, lilla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum