Ishøj Kommune

Sommeren bliver ikke kedelig for børn og unge i Ishøj

Del

I skolernes sommerferie er der masser af aktiviteter og workshops for børn og unge i Ishøj

Kender du en læsehest eller en kommende skuespiller, danser eller rockstjerne? Eller mangler I måske bare en hyggelig aktivitet, hvor børnene kan være kreative, nyde naturen, tage på udflugt eller dyrke motion med andre?

”Skolernes sommerferie er jo lige om hjørnet, og i Ishøj Kommune har vi planlagt en lang række aktiviteter for børn og unge, så den lange ferie bliver alt andet end kedelig. Vi har aktiviteter for de fleste – uanset, hvad du er til,” siger Sengül Deniz, formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Ishøj Kommune.

Hust at tilmelde dig

Hvis du vil vide mere, kan du lære mere om sommeraktiviteterne på detskeriishoj.dk under fanen ’Sommeraktiviteter’, hvor du også finder info om tilmelding og eventuel egenbetaling.

”Mange af vores aktiviteter er gratis, men nogle har deltagerbetaling. Bemærk også, at der er et begrænset antal pladser til rådighed til de fleste aktiviteter, så tilmelding er derfor nødvendig, og man skal helst være lidt vaks for at sikre sig en plads,” afslutter Sengül Deniz.

Gældende corona-restriktioner vil naturligvis blive overholdt i forbindelse med arrangementerne.

Kontakter

Christian Kunsemüller, fritids- og foreningskonsulent i Ishøj Kommune: 2043 1953 / chrku@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum